çocugu olamayanlar buna nasıl katlanıyor?

Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Seni çok iyi anlıyorum bende çocuk sahibi olamadım. Çok isyan ediyorum. Kendime kızıyorum. Ama dua etmekden bıktım demen çok yanlış.

Evlatlık al desek kabul etmessin dimi etmessen tabi bebek seven insan her bebeği sever anne olmak için illa dogurmaya gerek yok olmuyorsa allahtan deyip kabul etmek gerekli dünyanın sonu değil ya esirgeme yurtlarında bir sürü anasız babasız çocuklar var tekrr ediyorum anne olmak için doğurma gerek yok

Canım Allah sabır versin metanetli ol Allah nasibi her şerde vardır hayır. Nitekim aynı semtte oturduğumuz tanıdığın bebeği olmuyordu bazı yollara başvurup çocuk sahibi oldular çocuk 5 yaşına geldi ve oyun oynarken bir kaza sonucunda öldü.. Dua et Allah nasip eder inşallah belki olana kadar yetim hanede gönüllü çalışabilirsin:KK43:

her aldığım nefese şükrediyorum sağlıklı olduğum için şükrediyorum bebek sahibi olmadığım için bu kusur görmüyorum hastanelerde hastaları görünce bebek sahibi olupta kaybedenleri görünce hayırsız evlatları görünce şükür ediyorum.sizide çok iyi anlıyorum bunalıp yazmışsınız belli, belli bir yoğun duygu birikimi var içinizde geçicek emin olun.

Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Inan yazdıklarını okurken gözyaşlarım sel oldu ıcımde haykırdıklarımı sen kelımelere dokmussun hıcbisey dıyemem tarıfı olmayan bı acı

Neden bu kadar istiyorsunz cocuk?

bizimde bebisimiz de olmuyor. ama halimize şükür. Eşim var seviyorum. çocuğum sağlıklı olmayacaksa varsın geç olsun. ama sağlıklı olsun. saplantı haline getirmeyin.

olmazsa başka yollar var. evlat edinme seçeneği...

hic olmaz dediği bir ablanın evlatlık çocuk aldıktan sonra bebişi oldu. kazayla. imkansız diye birşey yok.

Şuan senle ayni şeyleri hissediyorum Cok zorrrrrr

Herseyin Hayirlisini dile isyan etme sakin,
RABBIMin bizler icinde bir bildigi vardir elbet..
bizim elimizden dua etmek sabretmekten baska ne gelir,
nasipte yoksa yapacak birsey yok..
kendini olabilirede olmayabilirede alistir..
ALLAH herkesin gönlüne göre versin..

Keşke Rabbim bütün olmayanlara nasip etse hayırlı evlatlar.ama siz boyle isyan içinde olursanız imtihan ı kaybetmiş olursunuz.Rabbim herkesi sınar bu dünyada. Kimini yoklukla kimini varlıkla kimini de evladıyla. O yüzden hayırlısını isteyelim. Olsa da hayırsız asi bi evlat olsa daha mı iyi canım arkadaşım. Dualarım seninle

kaç senedir olmuyo? isyn etme allahn gücüne gider.rabbim tez zamanda hayırlısını versin

Hayirlisini isteyin lutfen.
Bu kadar isteginiz ustune Rabbim al sana engelli bir cocuk derse, sonrasina nasil dayanicaksiniz, dayanilmiyor cok zor.
Herseyin zamanini Rabbim bilir.

X