- 8 Mayıs 2012
- 2.794
- 542
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
Canm benm acini anliyorum.yazdiklarini ilk okudugumda kahvalti ediyodum ekmek bogazima dizildi yutamadimBebegi !hala olmayanlardan tavsiyeler beklemekteyim...
Tuzum kuru değil 5seneyi gülerek gezerek beklemedim insanlardan laflar da duydum defalarca ameliyat da oldum ama her gece olacagına inanarak uyudum tüm arkadaşlarımın elti görümce vb bebeklerini hayırlamaya gittim benim olmuyorsa milletin de mi olmasın ayrıca dünyada tek değildim ben sadece elimden geleni yaptım gerisi Allahtan zaten her şey emanet..En iyi bildiğimiz şey ders vermek(...tuzu kuru olana)
Sanmayinki cocuk isteyenler toplum baskisi falan filani dusunerek cocuk istiyo yada cocugu olmuyo diye kendini hic gibi hissetmiyo hicbi kadin.Kadın olmanın yegane amacı anne olmak mıdır yani? Çocuğun yoksa hiç gibi mi hissediyorsunuz kendinizi? Yazık hakkaten inşallah birönce çıkarsınız bu kafadan. Birey olduğunuzu hayatınızın güzel olduğunu kendinize saygı duyduğunuzu iyice özümsemeden de çocuk yapmayın bence.
Allah ol desin olsun canım inşallah en kısa zamanda,seni çok iyi anlıyorumMacunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Canım benimde yok zamanla alışırsın. Bence hiç kaçma çocuklardan benim yigenim var onla vakit geçirmek daha da mutlu ediyor beni. Yapacagın tek şey sabır edip usanmadan dua etmek olsun.Bebegi !hala olmayanlardan tavsiyeler beklemekteyim...
Çok güzel anlatmışsınız böyle anlatınca çok güzel lakin, allahım buna nasıl dayanılır, bu acı diner mi, bir evlat, evim bebek kokusuyla dolsun, ana olayım ben de, dünyam onun etrafında dönsün , kendimi ona adayayım gibi ifadeler yüzünden çok acınası duruyorsunuz. Ben de bigün isteyebilirdim eşimle benim bi ortak yapımımız sevdiceğimiz bi ufaklık olsun ama sizin gibi çocuk da çocuk diye kendinden vazgeçmişleri görünce soğudum asla istemiyorum.31 yaşımdayım geziyorum tozuyorum kendimi geliştiriyorum dünya festivallerini takip ediyorum yılda enaz 3 yurtdışı tatili yapıyorum. Hayat çocuksuz bomboş değil kendi kıymetini bilene. Allah gönlünüze göre versin ne diyelim.Sanmayinki cocuk isteyenler toplum baskisi falan filani dusunerek cocuk istiyo yada cocugu olmuyo diye kendini hic gibi hissetmiyo hicbi kadin.
Sadece kendi kanindan canindan bi evladi yetistirmek onda esinin hareketlerini kendi benzerliklerini farkedip mutlu olmak o cennet kokusunu icine cekmek icin ve sayamadigim birsuru sebepten istiyo evladi olmasini.
Anne baba olmak bunu istemek cokmu koyu bisey.
Sizin hayatinizda hic isteyipte olmayan bisey yokmu
Cocuk istiyo diye faydasiz bi insan ve sadece bu sebebe tutunmus kisiler olarak gormeyin lutfen
Canim Allah tamamına erdirsin çok sevindim, saglicakla kucağına alırsın inşallah.Verecek olan Allah zamanı da o seçer ben 5sene bekledim bir gün isyan etmedim imtihan olduğunu farkındaydım ama sen sınav kağıdını yırtıp atacak gibisin önce inan ..
Cnm ne kadardir deniyorsun bilmiyorum ama ben 2 senedir deniyorum bi dusugum oldu dusmeseydi simdi kucagimda olacakti bnmde gorumcem hamile benden bi sene sonra evlendi suan 5 aylik hamile bazen bana yasadiklarini anlatiyor telefonu kapattijtan sonra cok agliyorum teselli edilemiyorum bazen tedavi goruyorum ama hic bi zaman isyan etmedim vardir elnet vakti zamani dedim hep ve bekliyorum asla duadan vazgecmeBebegi !hala olmayanlardan tavsiyeler beklemekteyim...
İste bende onu anlatmak istiyorum her cocuk usteyen hayatindan vazgecmiyo.Çok güzel anlatmışsınız böyle anlatınca çok güzel lakin, allahım buna nasıl dayanılır, bu acı diner mi, bir evlat, evim bebek kokusuyla dolsun, ana olayım ben de, dünyam onun etrafında dönsün , kendimi ona adayayım gibi ifadeler yüzünden çok acınası duruyorsunuz. Ben de bigün isteyebilirdim eşimle benim bi ortak yapımımız sevdiceğimiz bi ufaklık olsun ama sizin gibi çocuk da çocuk diye kendinden vazgeçmişleri görünce soğudum asla istemiyorum.31 yaşımdayım geziyorum tozuyorum kendimi geliştiriyorum dünya festivallerini takip ediyorum yılda enaz 3 yurtdışı tatili yapıyorum. Hayat çocuksuz bomboş değil kendi kıymetini bilene. Allah gönlünüze göre versin ne diyelim.
Amin Allah her isteyene nasip etsin canım kucaklarımız dolsun emekler boşa çıkmasın inş.Canim Allah tamamına erdirsin çok sevindim, saglicakla kucağına alırsın inşallah.
Gercekten cok negatıfsınsana zahmet oluyor..bu tavrin tavsiyelerini dinlememi bekleme..selametle..