dua ediyorum ama duamin kabulunde acele ediyorum.her ay psikojik hamileyim zaten yaptigim testleri üstüste dizsem boyuma gelir(1.63)esim yasakladi zaten ama ben gizli gizli yapiyirum gene..dayanamiyorum
Saglikli ve hayirli evlatlar diliyorum.
Senin yaşadığın herşeyi bende yaşadım ..senin bu tavrınıda senide anlıyorum ..bende bazen okadar sinirli ,sabırsız oluyordumki anlatamam ..
Eşim bu konuda çok sabırlıydı,inan bunun için özellikle hergun dua etmediğini aklına bile gelmediğini söylüyordu ..ben dua etmediği için ona çatıyordum düşün :)adam rahat bni sıkmıyor çocuk cocuk diye ama ben deliriyorum :)
Bazen bu hayatta yanlış öleceğimi düşündüm
eşimin ailesi Doğu kökenli ben egeliyim ,eşim değil ama ailesi bebeğe çook önem veriyor ...herkes her dügorduğunde soruyor ..sanki olsa demicem yanı ..
Yok efendim bak yap kenara koy sonra olmaz demeler
Sanki ben yapacakmışım gibi .
Yok çocuksuz aile olunamayacagını ima etmeler
Çoook sıkılmıştım ,vübu arada tedavıde oluyorum ama cocuğun olacağına olan inancım yok yani ..
Biara ben ailemin yanına gittim çok problemlerimi oldu kardeşim bipolar hastasıymış atak geçirdi vs vs ailem çöktü resmen ...kardeşim desen kendinde değil ver psikiyatrda yatıyor ..eşim evde tek ,ben ailemin yanında kafamda ne çocuk isteği ne bebek ne kpss ne konu komşu nede istediğim diğer şeyler silindi resmen
Okadar kötüydüki ailem annem babamda rahatsızlandı
En sonunda bende psikolojim bozulunca ailem zorla bni eve yolladılar ..
Ama o ara Allah a olmadığım kadar yakındım ..çok üzülüyordum ,tek olünlar iyileşsin yeter diyorum ...ve o ay ben okadar şeyden sonra adetıme 1hafta kala hamile kalmışım ..adetim geçti 25gün
Ama tesam yapmıyorum ,aklımdan hamilelikte ilgili tek şey yok
Ve en sonunda test yaptım ve cidden hamileyim :)
Eşim inanmadı ilkonce ailem sevinçten havalara uçtu ..Kv oynamış duyunca:)i
Sonra zaman geçti ve 5.aya girdim şimdi ..am ane zorlukla ,paso yatıyorum ,kanamalar kasılmalar ...ağrılar ..şükür
Sonra ben şunun farkına vardım ,çok istemeyi bıraktığım herşeyinde çocuk olmadığını anladığım ve kafamın bi duman olduğu zaman rabbım verdi bu mucizeyi :)
Kardeşim iyileşiyor ,ailem şimdi daha iyi ..şimdilik iyi gibi herşey ,karanlığın nedini olmadan sanki aydınlık gelmiyor :)
Ben inanıyorum sizinde olacak evladınız ...