çocugu olamayanlar buna nasıl katlanıyor?

Ölmüyorsa olmuyodur arkadaşım.bizim de olmuyor ama napalım.bende de eşimde de problem çıktı.ilaçlar kürler..her ay hayal kırıklığı..belki bir gün olacak ben bu rahat günleri özleyeceğim diye bir yandan da hayatımızı yaşıyoruz.ya belki çocuğun olcak sen kanser olcan Allah korusun. Belki böylesi hayırlıdır.isyan etme boşver.arada bir hafta sonları ufak tatiller yapan gezin tozun.takma o kadar.bak sayende kendime de teselli vermiş oldum

Fesat da olduk..ben onu sizin için yazmamistim.kimin fesat olduguna sen karar ver....
niye öyle yazdım çoğu insan burada sana destek olmaya çalışıyor örnekler vererek

ve sen karşılığında bunu yazıyorsun

benim de bir bebeğim var Allah bağışlarsa

ama onu doğurana kadar neler çektim ilk bebeğim 3 aylık karnımda öldü

ikincisi düştü

tuzu kurular diyorsunda ne aşamalardan geçtiğini biliyor musun insanların

inan yaşamayan bilemez sahip olduğun bir şeyi kaybetmek hele bu evlatsa herşeyden beter

Pe
Peki Allah senin de yardımcın olsun..ama herkesin derdi kendine büyüktür..ben bikac kelime yazarak tanıdığım insanlara hemen yaftalamamak inancindayim.selametle.

Rabbim en kısa zamanda sanada sağlıklı bir bebek versin inşallah. Benimde 3,5sene olmadı zehir ettim hayati kendime esimse tam tersi hic istemiyordu. Okadar çok dua ettimki çocuk için dualar var nette onları hepsini saati saatine gecesi gündüzü hepsini ayrı ayrı okuyordum bir gün olsun aksatmadan. Çok şükür Rabbim kabul etti ikisini birden verdi ama seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen isyana da dusuyoruz istemeden. Kinayan bakışlar nazar olacak diyemi niyeyse artik bebeğini sakınan anneler daha neler neler. Bos ver herkesi sadece dua et tabi üzerine dusenide yap tedavi fln varsa en kısa surede bebisin gelir inşallah. Sunuda söyleyin simdi çok pismanim eskiden hayati kendime zehir ettiğim için. Herşeyin zamanı var.

Canim benim ister su an cocugun olsun yine mutlu olacaginimi saniyorsun ?
Mutluluk hic bir seyin olmadanda olmayi bilmek demek. Mutluluk bir kocayla bir cocukla ne yazikki olmuyor. Öyle olsaydi, bosanmalar ve annesi ve babasi ayri büyüyen cocuklar olmazdi bu dünyada. Öyle olsaydi cocuk esirgeme kurumlari olmazdi.
Bence senin psikolojin pek yerinde degil, takinti haline geitrmissin olayi.
Tünel bakisi bir tek bebek aklinda, baskada hic bir seyi görmüyorsun. Allah esine sabirlar versin.
Dilerim bir an önce bir sürü cocuklarin olur.

Çok doğru söylemişsiniz.umarım biz de yavrularımızı kucağımıza alırız bir gün.ama ben şu günlerimi kendimize zehir etmeyeceğim. Çünkü çocuk güzel ama bir okadar da zor.

Pe

Peki Allah senin de yardımcın olsun..ama herkesin derdi kendine büyüktür..ben bikac kelime yazarak tanıdığım insanlara hemen yaftalamamak inancindayim.selametle.
her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler

beni yaftalamanın bir önemi yok, Allaha isyan etme önemli olan o

insanlara karşı bu saldırgan tavırlarından vazgeç en çok sana zararı olur bilesin

Gerçekten güzel söylemiş..eşim benden daha metanetli..birgun olacagina inanıyor..ben zaman zaman olmayacagi aklima gelip kendimi yiyip bitiriyorum..hatta olmazsa da olmaz biz elimizden geleni yaptiktan sonra ne yapalim aciz kalıyoruz burda.. evlatla imtihan olmak daha zor ..bizim de tesellilerimiz var..ama am ama..bebek kıyafeti gorsem hemen morelim altust..

Çocuk sahibi olmak dünyanın en mükemmel şeyi olmadığına göre çocuğunun olmaması da dünyanın sonu değil. Bunları öylesine yazmıyorum yaşadım biliyorum çünkü.

Çocuğum olmayacağını öğrendiğim günlerde ilk şok durumunu atlattiktan sonra bir evlatlık almaya ona anne olmaya evladım demeye karar vermiştim. Madem Rabbim bir bebeği karnimda büyütmeme olanak vermiyordu bende kalbimde büyütürum diye düşünmüştüm. Belki de ihtiyacı olan bir yavruya annelik yapmak için bu sinavdan geciyorsunuzdur, isyan etmeyin lütfen.

Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Inşallah.

Ben dört senelik evliyim. Çocuk olmasa da çok güzel yaşarım. Ama hem çevre Baskısı mı desem yani devamlı sorular, bebek görünce bi heveslenmeler, yaşlanınca napcaz gelenimiz gidenimiz olmazsa gibi düşünceler. Ne bileyim ya niye bu kadar ısrarlıyız acaba

Her insanın bir sabır sınavı olduğunu düşünüyorum bu hayatta. Sizin sınavda bu durum. Bebeğinizin olmaması. Belki zamanı gelince olacak belkide hiç olmayacak Allah bilir. Fakat kendimden yola çıkarak şunu diyebilirim. Bir Kızım Var 8. Ayı bitirdi. Eşimin gluten alerjisi var. Daha geçen hafta kizima test yapıldı sonuçlari bekliyoruz Glutene alerjisi varmı yokmu diye. Genetik bir durum olabilme ihtimali yüksek. Şimdi ben düşünüyorum ya varsa alerjisi ne yaparım. Düşünsenize 8. Aydan itibaren kızıma diyet uygulamak zorunda kalacağım Ömrü boyunca dışarıda simit poğaça vs. Yiyemeyecek. Serbest olamayacak. Kalbim sizliyor. Allah göstermesin hiçbir bebeğe rahatsızlık. Şimdi arkadaş ben isyanmı edeyim yoksa daha beterinden korusun diye dua mi edeyim. Ya size dönecek olursam isyan mi edeyim yoksa Allahım hayırlı vakitte hayırlı bir evlat için dua mi edeyim. Duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var diyor Allah. Dua edin arkadaşım hayırlı vakitte hayırlı bir evlat için sağlıklı bir evlat için dua edin. Duayı bırakmayın. Dua ki kaderi değiştirir dua ki sizi Allah ile buluşturur. Kalbinizi ferah tutun. Zamanı gelince hersey olur. Tuzum kuru degil benim. Zamanı gelince kızımın test sonuçları çıkacak benimde. Bende o zamanı bekliyorum.

her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler

beni yaftalamanın bir önemi yok, Allaha isyan etme önemli olan o

insanlara karşı bu saldırgan tavırlarından vazgeç en çok sana zararı olur bilesin
sana zahmet oluyor..bu tavrin tavsiyelerini dinlememi bekleme..selametle..

Çocuğu olanda bir sürü imtihanlardan geçiyor acaba hangisi daha zor yeni yakın eşimin akrabasının çocuğu olmuyordu yıllarca sonra bir kaç denemeden sonra oğulları oldu sonra bu çocuk
akrabaların cüzdanından para çalmaya başladı lisede bahsis oynamaya başladı ve öğrendik ki , lşi büyütmüş internette kumar oynamış işyerindeki paraları o kumar sitesine kaptırmış oğulları hapse girmesin diye ki 3 yaşındada oğlu var babası 2 katlı evi ve tarlaları sattı yaptığı borç ise 250 bin tl , üstelik babasının emekli maaşındandan taksit ödeniyor şimdi 2 side ağlıyordu geçen ziyaretlerine gittiğimizde , yani herşeyin hayırlısı

Insallah bebeginiz sağlığına kavuşur..dualarima sizi de ekleyecegim..Allah razi olsun
all

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…