- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
Fesat da olduk..ben onu sizin için yazmamistim.kimin fesat olduguna sen karar ver....üslubun çok kaba ne demek tuzu kuru sen insanların neler çektiğini biliyor musun haberdar mısın acaba?
Allah böyle fesat insanlardan uzak etsin.
niye öyle yazdım çoğu insan burada sana destek olmaya çalışıyor örnekler vererekFesat da olduk..ben onu sizin için yazmamistim.kimin fesat olduguna sen karar ver....
Peki Allah senin de yardımcın olsun..ama herkesin derdi kendine büyüktür..ben bikac kelime yazarak tanıdığım insanlara hemen yaftalamamak inancindayim.selametle.niye öyle yazdım çoğu insan burada sana destek olmaya çalışıyor örnekler vererek
ve sen karşılığında bunu yazıyorsun
benim de bir bebeğim var Allah bağışlarsa
ama onu doğurana kadar neler çektim ilk bebeğim 3 aylık karnımda öldü
ikincisi düştü
tuzu kurular diyorsunda ne aşamalardan geçtiğini biliyor musun insanların
inan yaşamayan bilemez sahip olduğun bir şeyi kaybetmek hele bu evlatsa herşeyden beter
Rabbim en kısa zamanda sanada sağlıklı bir bebek versin inşallah. Benimde 3,5sene olmadı zehir ettim hayati kendime esimse tam tersi hic istemiyordu. Okadar çok dua ettimki çocuk için dualar var nette onları hepsini saati saatine gecesi gündüzü hepsini ayrı ayrı okuyordum bir gün olsun aksatmadan. Çok şükür Rabbim kabul etti ikisini birden verdi ama seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen isyana da dusuyoruz istemeden. Kinayan bakışlar nazar olacak diyemi niyeyse artik bebeğini sakınan anneler daha neler neler. Bos ver herkesi sadece dua et tabi üzerine dusenide yap tedavi fln varsa en kısa surede bebisin gelir inşallah. Sunuda söyleyin simdi çok pismanim eskiden hayati kendime zehir ettiğim için. Herşeyin zamanı var.
her işte vardır bir hayır diye boşa dememişlerPe
Peki Allah senin de yardımcın olsun..ama herkesin derdi kendine büyüktür..ben bikac kelime yazarak tanıdığım insanlara hemen yaftalamamak inancindayim.selametle.
Ben de cocuk fikrini takinti yapanlari anlamiyorum mesela.
İlla olmak zorunda mi? Niye ya olmazsa fikrine alistirmiyoruz kendimizi? Niye cocuksuz aile olmaz mantigindayiz? Cocuk da cocuk diye tutturup hayati kendine zehir edenler asil sizler nasil katlaniyorsunuz bu tur bi hayata?
sana zahmet oluyor..bu tavrin tavsiyelerini dinlememi bekleme..selametle..her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler
beni yaftalamanın bir önemi yok, Allaha isyan etme önemli olan o
insanlara karşı bu saldırgan tavırlarından vazgeç en çok sana zararı olur bilesin
allHer insanın bir sabır sınavı olduğunu düşünüyorum bu hayatta. Sizin sınavda bu durum. Bebeğinizin olmaması. Belki zamanı gelince olacak belkide hiç olmayacak Allah bilir. Fakat kendimden yola çıkarak şunu diyebilirim. Bir Kızım Var 8. Ayı bitirdi. Eşimin gluten alerjisi var. Daha geçen hafta kizima test yapıldı sonuçlari bekliyoruz Glutene alerjisi varmı yokmu diye. Genetik bir durum olabilme ihtimali yüksek. Şimdi ben düşünüyorum ya varsa alerjisi ne yaparım. Düşünsenize 8. Aydan itibaren kızıma diyet uygulamak zorunda kalacağım Ömrü boyunca dışarıda simit poğaça vs. Yiyemeyecek. Serbest olamayacak. Kalbim sizliyor. Allah göstermesin hiçbir bebeğe rahatsızlık. Şimdi arkadaş ben isyanmı edeyim yoksa daha beterinden korusun diye dua mi edeyim. Ya size dönecek olursam isyan mi edeyim yoksa Allahım hayırlı vakitte hayırlı bir evlat için dua mi edeyim. Duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var diyor Allah. Dua edin arkadaşım hayırlı vakitte hayırlı bir evlat için sağlıklı bir evlat için dua edin. Duayı bırakmayın. Dua ki kaderi değiştirir dua ki sizi Allah ile buluşturur. Kalbinizi ferah tutun. Zamanı gelince hersey olur. Tuzum kuru degil benim. Zamanı gelince kızımın test sonuçları çıkacak benimde. Bende o zamanı bekliyorum.
Her insanın bir sabır sınavı olduğunu düşünüyorum bu hayatta. Sizin sınavda bu durum. Bebeğinizin olmaması. Belki zamanı gelince olacak belkide hiç olmayacak Allah bilir. Fakat kendimden yola çıkarak şunu diyebilirim. Bir Kızım Var 8. Ayı bitirdi. Eşimin gluten alerjisi var. Daha geçen hafta kizima test yapıldı sonuçlari bekliyoruz Glutene alerjisi varmı yokmu diye. Genetik bir durum olabilme ihtimali yüksek. Şimdi ben düşünüyorum ya varsa alerjisi ne yaparım. Düşünsenize 8. Aydan itibaren kızıma diyet uygulamak zorunda kalacağım Ömrü boyunca dışarıda simit poğaça vs. Yiyemeyecek. Serbest olamayacak. Kalbim sizliyor. Allah göstermesin hiçbir bebeğe rahatsızlık. Şimdi arkadaş ben isyanmı edeyim yoksa daha beterinden korusun diye dua mi edeyim. Ya size dönecek olursam isyan mi edeyim yoksa Allahım hayırlı vakitte hayırlı bir evlat için dua mi edeyim. Duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var diyor Allah. Dua edin arkadaşım hayırlı vakitte hayırlı bir evlat için sağlıklı bir evlat için dua edin. Duayı bırakmayın. Dua ki kaderi değiştirir dua ki sizi Allah ile buluşturur. Kalbinizi ferah tutun. Zamanı gelince hersey olur. Tuzum kuru degil benim. Zamanı gelince kızımın test sonuçları çıkacak benimde. Bende o zamanı bekliyorum.