- Konu Sahibi papatyasevilir
Amin inşallah iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oowwww sakın arkadaşım isyan değil hamdedip dua et, o yoldan kısmen geçtim ve zor bilirim ama imtihan dünyasındayız, kimine ARABAYLA, kimine ARAMAYLA demişler.Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Evlatlik edinmeyi dusundunuzmu?8 yıllık evliyim,35 yaşıma geldim olmuyor olmuyor. kendimi eve kapattim ve kimseyle gorusmuyorum ve terapi görmeye başladım 4 defa aşılama 3 defa tüp bebek sonuç hüsran ama katlanmak tan başka çare yok ben umudumu hic kabetmedim olacağını düşünüyorum bu bir çoğumuzun sınavi ne hissettiğini çok iyi biliyorum ve bence psikolojik yardim almalisin sende insani depresyona sürükleyen bi durum allah hepimizin n yardımcısı olsun hepimize hayırlı güzel evlatlar nasip eder inşallah
Peki evet senin tabirinle tuzu kuru olanlardanım. Fakat yine de tavsiye vermek istiyorum.Bebegi !hala olmayanlardan tavsiyeler beklemekteyim...
Ne kadar postifsiniz siz oyle, keske danismanlik fln yapsaniz ilk size gelirdim derdimi anlatmaya hey Allahim yaÇocuğu olmayanlar buna nasıl dayanıyor bilmiyorum ama çocuğu olanlar buna nasıl dayanıyor, ben onu merak ediyorum. Bu çocuk evet sizden bir parça taşıyor olacak ama bambaşka biri olacak. Belki de utanç duyulan, başkalarına zarar veren biri olacak. Tüm o beğenmediğiniz, sayfalarca eleştirdiğiniz irili ufaklı kabahatleri işleyen insanları da anaları ne umutlarla doğurdu, kim bilir...
Veyahut belki bunca zalimliğin, sömürünün içinde ezilen, yaşadığından tat alamadan giden biri olacak? Belki hastalıklarla doğacak? Elbette bunların hayalini kurmuyoruz ama hiç bilinmeyen, tahmin edilemeyen, fedakarlık dolu bir geleceği tutkuyla istemek neden?
İçinizi kararttıysam özür dilerim ama sonuçta dünya gül bahçesi değil.
Ne kadar dogru. 4 halam var 3 unun cocugu olmadı. Elbet olsun istediler ama olmadı. Hepsi de kendi hayatlarinda gayet mutlu.Ben de cocuk fikrini takinti yapanlari anlamiyorum mesela.
İlla olmak zorunda mi? Niye ya olmazsa fikrine alistirmiyoruz kendimizi? Niye cocuksuz aile olmaz mantigindayiz? Cocuk da cocuk diye tutturup hayati kendine zehir edenler asil sizler nasil katlaniyorsunuz bu tur bi hayata?