Zeytinyağlı propolisbağışıklık güçlendirici takviye ne veriyorsunuz peki hanımlar?
Kızlar okula giden var mı bugün nasıl geçti bizi daha çağırmadılar da
propolis iyi fikir gerçekten..Bende balık yağı+vitamin takviyeleri hep okudum ama açıkçası marka vs.araştıramadım henüz.En yakın zamanda araştırıp başlayacağım..Zeytinyağlı propolis
Ve düzenli beslenme
Çok fazla şey kullanmamak gerek.propolis iyi fikir gerçekten..Bende balık yağı+vitamin takviyeleri hep okudum ama açıkçası marka vs.araştıramadım henüz.En yakın zamanda araştırıp başlayacağım..
YaaBugun basladi, 2 saat durdu. Ögretmeni ilk gün icin cok iyiydi dedi ama kendisi beni özleyip biraz ağladığını anlattı
Off gerçekten mi daha bi tırstım şuan benimde ben okumayacam diyooDün başladı benimkiler.
Dün tam bir kaostu, ağlayan zırlayan korkuluklara asılanlar off diyorum, birbirlerini de etkilediler.
Ağlamayan çocuklar bile kendini yerden yere atmaya başladı.
Bugün hiçbir veliye izin verilmedi, daha kontrollü oldu.
Dolayısıyla bugün ağlamadı benimkiler ama dün hiç susmamışlardı.
O zaman süreci öğretmene bırakın. O sizi yönlendirir.Bizimki bu sene kardeş olacağı sanırsam ikilemde kaldı . Şükür bugün 1 saat gittik sevdi öğretmenide çok sevmiş okulun bahçesinden zor çıkardımtek derdimiz okul çok uzak bir an önce servislerin acilmasi
Balık yağı için Möllers (katkısız şekersiz olması sebebiyle)propolis iyi fikir gerçekten..Bende balık yağı+vitamin takviyeleri hep okudum ama açıkçası marka vs.araştıramadım henüz.En yakın zamanda araştırıp başlayacağım..
Yaasiz yanında durmadınız mı ben ilk gün kalmayı düşünüyorum
Hadi inşallah sıra bizde artıkLobide bekledim ama yanında değildim. Iceri kimseyi almadilar.
Bekledigini biliyordum ama yine de özledim biraz ağladım dedi
Yarin ve cuma da bekleyecegim. Pazartesiden itibaren insallah sorunsuz gider ☺
Ne konuştular anlat bakim tosunum.Gözünüz aydın inşallah kızım da sever yarın bizim de 1 saatlik okul maceramız olacakbugün kisa bir toplanti vardi yarın sınıflara girilecek inşallah
Azıcık ağlamadan zarar gelmez annesi alışacak.Bugun basladi, 2 saat durdu. Ögretmeni ilk gün icin cok iyiydi dedi ama kendisi beni özleyip biraz ağladığını anlattı
Nasıl bir eğitim planlandı neler yapacaklarindan, bizim yapmamız gerekenlerden bahsetti. Çanta suluk yedek kıyafet ve panduf istedi bir de. Diğer malzemeleri onlar alacaklarmis. Sınıf annesi konusu çözülemedi kura çekilecekmis diğer sınıflardan gönüllü olan çıkmış bizim sınıf gayet sessizNe konuştular anlat bakim tosunum.
Bize de yarın toplantı
Azıcık ağlamadan zarar gelmez annesi alışacak.
Ilk gün beklenilen durumlardan. 1 hafta sonra bakılmalı.
Hastaliksiz bir dönem olsun inşallah
Dur bakalım biz de ne konuşulacak. Yarın belli olur.Nasıl bir eğitim planlandı neler yapacaklarindan, bizim yapmamız gerekenlerden bahsetti. Çanta suluk yedek kıyafet ve panduf istedi bir de. Diğer malzemeleri onlar alacaklarmis. Sınıf annesi konusu çözülemedi kura çekilecekmis diğer sınıflardan gönüllü olan çıkmış bizim sınıf gayet sessiz
Azıcık ağlamadan zarar gelmez annesi alışacak.
Ilk gün beklenilen durumlardan. 1 hafta sonra bakılmalı.
Hastaliksiz bir dönem olsun inşallah
Evet canım. Dönem başı 350 TL.Dur bakalım biz de ne konuşulacak. Yarın belli olur.
Malzeme onlar alacaklarsa malzeme parası da isterler o zaman değil mi
Aidat ne kadar?Evet canım. Dönem başı 350 TL.
O da 300 TL. Bir de bunlardan hariç 250 TL yatırmıştıkAidat ne kadar?
Az bile istemişler.
Ben 400-500 TL isterler diye düşünüyorum ya da aldirirlar
İyiymişO da 300 TL. Bir de bunlardan hariç 250 TL yatırmıştık
Sizin nasıl ?İyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?