Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu mektebim okulları anaokuluna gidenler.

Sarisekerannesi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
8.284
3.937
Kızım 44 aylık ve acaba alışıcak mi diye doktorumuzunda önerisi ile aynı mahallede bir okula verdim.10 günde karşi olmama rağmen dini eğitim veriliyor kızım 1 den 10 a kadar sayamıyor ama onların öğrettiklerini odasında gizli gizli tekrarlıyor ve bize asla ne oldugunu söylemiyor.birde yastıgımın altına kitap koymazsam öcüler beni korkutur diyor kitap koymamızı istiyor.çildiricak duruma geldim 10 günde kesinlikle din dersine karşi değilim ama bu yaştakı cocukların aklına anlamlandiramiycakları şeyleri sokmayi cok yanliş buluyorum.hatta kızım ciddi anlamda korkuyor.cok uzattım bugun cok kızdım ve mektebim okullarına bir arkadasım vesilesi ile gittim.anlattıkları cok hosuma gitti şimdiden eylül ayı için ders programları belli saatine kadar internetten çocugumun gün içinde ne yaptıgını anlık görebilme imkanım var mesela 1.ders ingilizce derse katıldı mı öğle yemeğinde bu vardı bından yedi bundan yemedi gibi.kısacası düzğün bir temel eğitim alması için işe başlıyorum ve kızımın ön kaydını yaptırıcam.cocugu mektebim okullarina gidenler bi eğitimi hakkında bilği verirlerse sevinirim

Merhaba.Kızım anasınıfı Mektebim öğrencisi.Yani 4 yaş grubunda bu sene , seneye de 5 yaş grubunda devam edecek.Okulumuz harika.Şiddetle tavsiye ederim.Önce sıradan bir kreşe vermiştim.Yıl içinde hiç bir şey öğrenmediğini farkettim.Sonra oğlum da Mektebim'de olduğundan gide gele anaokulu sistemlerinden çok etkilendim , hemen kızımı da Mektebim'e aldım.Kısa zamanda matematik , örüntü , ingilizce .. birçok konuda gelişim gösterdi.Okula asla ağlayarak gitmedi.Ki önceki okulunda her sabah ağlayarak giderdi.Şimdi hafta sonları bile gitmek istiyor :) Yoğun ingilizce görüyorlar , fen ve doğa derslerinde deneyler yapıyorlar , satranç öğreniyorlar , ritim çalışmaları yapıyorlar...Saymakla bitmez.Hiç düşünmeyin derim eğitileri gerçekten çok kaliteli.

merhaba
sorun olmazsa eğer mektebim okullarının hangi şubesinden bahsediyorsunuz

ve fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…