- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Kızım 44 aylık ve acaba alışıcak mi diye doktorumuzunda önerisi ile aynı mahallede bir okula verdim.10 günde karşi olmama rağmen dini eğitim veriliyor kızım 1 den 10 a kadar sayamıyor ama onların öğrettiklerini odasında gizli gizli tekrarlıyor ve bize asla ne oldugunu söylemiyor.birde yastıgımın altına kitap koymazsam öcüler beni korkutur diyor kitap koymamızı istiyor.çildiricak duruma geldim 10 günde kesinlikle din dersine karşi değilim ama bu yaştakı cocukların aklına anlamlandiramiycakları şeyleri sokmayi cok yanliş buluyorum.hatta kızım ciddi anlamda korkuyor.cok uzattım bugun cok kızdım ve mektebim okullarına bir arkadasım vesilesi ile gittim.anlattıkları cok hosuma gitti şimdiden eylül ayı için ders programları belli saatine kadar internetten çocugumun gün içinde ne yaptıgını anlık görebilme imkanım var mesela 1.ders ingilizce derse katıldı mı öğle yemeğinde bu vardı bından yedi bundan yemedi gibi.kısacası düzğün bir temel eğitim alması için işe başlıyorum ve kızımın ön kaydını yaptırıcam.cocugu mektebim okullarina gidenler bi eğitimi hakkında bilği verirlerse sevinirim