Çok geçmiş olsun benm bebişimde 10 yıl önce yakalnmıştı 1yaşında iken dr götrdüğüm zamn ilaçlar vs birde ventolin vermişti ventolinin prospektüs ünü okuyunca çok üzülmüştüm hemn kekik nane limon ıhlamur karanfil koyup kaynatıp buharına tuttum hırıltısı öksürüğü kesilene kadar tekrarladım göğsüne ballı karabiber sürdüm havlu ile sardım o gece çok güzel uyudu rahatladığını nefes alıp verirken yüz ifadesinden anlıyorsunuz .. dr gittim bana bronşlar acılmış bu kadar cabuk biz ne versek verelim acılmaz ne kullandın dedi ben buhar dedim dr bu buhar işi deil ne kullandıysan devam et annesi dedi. iyce iyileşene kadar tekrarladım buharı kekik içirdim kekiği civanpercemini 40 günlükken içirmeye başlamıştım bir çay kaşığı hergün Rabbime şükür küçükken hastalanacağını anladığım an buhar yapp oyun gibi içimize çekiyorduk... Tavsiyem aylık bebişler için 1 tatlı kaşığı pekmeze 1 çaykaşığı su ve 1tutam karabiber kaynatıp çay kaşığı gün aşırı 1 yaşlar büyükler içinde tatlı kaşığı bri veya birkaç kez verin Karabiber akciğer dostudr kekik haftada enaz 4 gün içirin kanı temizliyor bağışıklık sitemini kuvvetlendiryor ....Soğuk algınlığına mandalinayı ısıtın sıcak olarak yiyin bebişlere çocuklara ılık suyu içirin hemn geçiriyor... Boğaz ağrılarına bademciklere elmayı sıtıp ezip sarın sabaha çok rahatlamış olursunuz .....Rabbim tüm bebişelrimize acil şifalar versin inş dayanamm hasta olmalarına