Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu Kartal Ahmet Şimşek Anaokuluna gidenler...

jade

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
2.913
18
358
İstanbul
Kızım 2.5 yaşından beri kreşe gidiyordu kreşin kapanmasını üzerine 4-5 aydır gidemiyor.
Bu arada anaokulu yaşı bu sene...Devlet anaokullarının saatleri ve yerinin ters olması yüzünden vermek istemedik.Jimnastik,müzik yada dans gibi okullara göndermek istedim araştırırken Ahmet Şimşek kolejini buldum işyerime yürüme mesafesinde.
Aylık 373 lira hemde akşam 6 ya kadar ayrıca yüzme,bale-jimnastik eğitimleride var ayrı bir okula haftada 2 gün göndermektense burası daha mantıklı geldi.
Buradan mennun olanlar başka tavsiyesi olanlar bilgilerinizi almak istiyorum yardımıza ihtiyacım var... fisfisfis :bbo:

benim kızım da 2008 doğumlu bizde ahmet şimşek kolejini düşünüyoruz...nasıl memnunmusun...gönderdin mi kızını ...

anladım...bizde inşallah orayı düşünüyoruz:...şuan da ananesi bakıyor kısmet bakalım

hıımmmmm :26zaman düşünmek lazım ....peki sen kızını nereye yolladın...beğendiğin bir yer varmı...

Bu yıl vermedik biz okula 2 yaşından 5 yaşına kadar kreşte büyüdü...
seneye ilkokula başlayacak direkt...

Zeynepçim hiç gönderen yokmuş..ama aldığım bilgilere göre iyi değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…