• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler çocuğu cpli olan arkadaşlar hamileyken neler yaşadınız?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
kızlar ilk bebeğime hamileyim ve buralarda gezinirken tesadüfen okuduğum bir rahatsızlık beni tam bi psikopat etti.aklıma saçma sapan şeyler geliyor. hamilelik kuruntuları sanırım.allah bu hastalıkla mücadele edenlere sifa versin.
şimdi bazı arkadaşlar bebeklerinin ani sıçramasından ve titremesinden bahsetmiş. tabi bu doğduktan sonraki bir durum. ama hamileyken de gözlemlenebiliyor mu? bazen bebeğim karnımda aniden sıçrıyormuş gibi hareketler yapıyor ve ara sıra karnım titriyor.
saçmalık biliyorum ama feci kuruntu yaptım bunlar normal mi?

selam gercekten kuruntu senınkı ya ınankı guldum canım hamılelıkte bellı olmuyo bu erken dogan bebeklerde oluyo genellıkle beyın tam gelısımını tamamlayamadan dogu bebek ve kuvezde kalması hepsı rıks benım üçüzlerımden bırı cp ....sol bacagında var malesef tek tedavısı fızık tedavı....ılk dogdugu anlarda bebeklered tıtreme gıbı belırtıler ama bazen benımkıl gıbı hıc belırtı olmuyo da olabılır sen kendınıde bebegınıde uzme canım keyıflı bı gebelık gecır ve vaktınde dogur ıns o dedıgın genelde hamıleyken oluyo bazen seyırtme seklındede oluyo bol bol oksa bebısını ...

çok sağol canım ya.her gün manyak gibi yeni bişilere takıyorum allahın gücüne gitmesin. şükür 36.haftamıza geldik. bu sefer de bebek bir hafta önden giderken bugün bikaç gün geriye düştüğünü öğrendim. içim içimi yiyo.acaba bi sorun mu var diye. 2 haftada sadece 200 gr almış.inşallah bi sorun yoktur.
allahım senin bebişe de şifa versin. hayırlı ve sağlıklı çocuklar olsunlar inşallah.

çok sağol canım ya.her gün manyak gibi yeni bişilere takıyorum allahın gücüne gitmesin. şükür 36.haftamıza geldik. bu sefer de bebek bir hafta önden giderken bugün bikaç gün geriye düştüğünü öğrendim. içim içimi yiyo.acaba bi sorun mu var diye. 2 haftada sadece 200 gr almış.inşallah bi sorun yoktur.
allahım senin bebişe de şifa versin. hayırlı ve sağlıklı çocuklar olsunlar inşallah.

Back