merhaba arkadaşlar 2,5 yaşında oğlum var erken doğumla dünyaya geldi bacaklarında cp var yürüyemiyor daha fiziğe geçen sene başladık emeklemeye başladı çok şükür ama çok huysuz benim yaramaz şimdi hocamızda değişti bu seferki hoca çok farklı bacakları zorlayarak açıyor resmen yavrum çok fena oluyor ağlıyor dayanamadım sordum sen germe görmemişsin dedi diğer fizyoterapist hiç incitmeden yapardı. bu yaptığı doğrumu çünkü bağırtıyor resmen.sizin seanslar nasıl geçiyor benim gibi olan varmı aranızda yoksa dayanamıyacam değiştirmelerini isteyicem.
öncelikle Allah yavruna acil şifalar nasip etsin. Ağlamalarina bunlarda etken olabilir .Oğlunuz kendisini kastığı ve yapmak istemeyişi fizyoterapisti değişti için . Benimde Altı yaşında west sendromu hastası bir kızım var. Fizyoterapi görüyor ,malesef canım ,benim kiziminda canı cok acıyor ,yapmış olduğu hareketler biraz zorluyor ,ama inan ki kizim dahada iyi . Tekrar gecmis olsun.
öncelikle Allah şifa versin oğlunuza benim oğlumda hiç klasik anlamda emeklemedi ters emekliyordu şimdide biraz sürünerek emekliyor ama çok rahat parmağından tuttuğunuzda yürüyor sizin oğlunuz ne zaman emekledi ve elinden tuttuğunuzda yürüyormu
amin sizede şifalar inşaallah. emeklemeye 2 ay önce başladı yürüyemiyor daha hafif parmak ucu basıyor bacakları makaslıyor. elimden tutarak yürüse keşke ama yürümeye hevesi yok hemen sıkılıyor.zamanı değil galiba. sizin yavruda cp li galiba kaç yaşında emeklemeye ve yürüme başladı.
merhaba Allah hem sabır hem şifa versin.
ben de rehab.da öğretmenlik yaptım.
fizyoterapist arkadaşım var aynı çocuklarla çalışıyor.
ona sorarım o bu işin uzmanı daha net cevap verir.
sağolun yok benim oğlum cp li değil ama erken doğumlu uzun süre kalmıştı küvezde vede çok düşük ağırlıkla doğmuştu 7 aylıkken çok rahat dönüyordu sürünerek emekliyordu vede 10 aylıkken ellerinden tuttuğumuzda yürüyordu şimdi 17 aylık
maşaallah çok iyi merak etme yürür yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?