• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çocuğu belediye kreşine giden veya Me.v.hibe İnönü belediye kreşinde çocuğu olanlar.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mirageeeeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
448
8
118
41
İstanbul
kızlar çocuğumu bu kreşe vermek üzereyim hakkında bilgisi olan var mı? burdaki bir öğretmenin çocuğunuzu belediye kreşine verin uyarısından sonra belediye kreşi buldum ama hakkında iyi kötü hiç bir bilgi yok lütfen yardım edin.. resimlerden çok güzel bir yer ama eğitmi nasıldır? gerçi bir kaç hafta deneyeceğim çocuğum memnun kalmazsa zorlamayacağım asla ama bi yardım edin teşekkürederim..

kızlar çocuğumu bu kreşe vermek üzereyim hakkında bilgisi olan var mı? burdaki bir öğretmenin çocuğunuzu belediye kreşine verin uyarısından sonra belediye kreşi buldum ama hakkında iyi kötü hiç bir bilgi yok lütfen yardım edin.. resimlerden çok güzel bir yer ama eğitmi nasıldır? gerçi bir kaç hafta deneyeceğim çocuğum memnun kalmazsa zorlamayacağım asla ama bi yardım edin teşekkürederim..

valla meb bağlı olsa daha iyi olur derim çünkü görüntü değil eğitim önemli benim oğlum 1 yaşında başladı kreşe çok memnunum çünkü sınıf olarak 5 kişiler kalabalık olduğu zaman eğitimde okadar zayıf oluyor tabi bu benim görüşüm

benim oğlum 1,5 yaşında kreşe başladı bende aman kalabalık olmasın azlık daha iyi diyerek verdim 1 yılın sonunda aldım çocuğumu konuları da hiç sorma anlatsam roman olur herhalde :( Allah hayırlısını versin bu sitede belediye kreşleri daha iyi diye yazmıştı öğretmen özellere artık güvenemiyorum paraları artsın diye her şeyden kısıyorlar en önemlisi de yemekten.. bu konuda çok iyi yerler var ama onlarında parası malum 1,200 tl den başlıyor.. Kalabalık olması benim için hiç sorun değil yeterki güzel muamele görsün eğitilsin birde adam gibi yemek yesin zaten 3 yaşında herşeyi anlatıyor baktım ki ters bi durum var anında alırım..

valla meb bağlı olsa daha iyi olur derim çünkü görüntü değil eğitim önemli benim oğlum 1 yaşında başladı kreşe çok memnunum çünkü sınıf olarak 5 kişiler kalabalık olduğu zaman eğitimde okadar zayıf oluyor tabi bu benim görüşüm

bu kreşler milli eğitime bağlı olmuyor mu? önümüzdeki hafta gideceğim oraya aklıma takılan herşeyi soracağım ama benim bildiğim milli eğitime bağlı olması gerekiyor.. ayrıca belediye her ay teftiş ediyormuş o yüzden sıkı tutuluyormuş bu benim için önemli inş. anlatıldığı gibidir de hiç duyan gören yok mu?

nerde oturuyosun? iyi muamele kalabalık ortamda olması imkansız birşey 15 kişilik sınıfta 1 öğretmen olduğunu düşün biz evde 1 tane ile baş edemiyoruz çok iyi araştırman gerekli 3 yaş grubu en çok ilgi bekleyen yaş yemeği bol koysa ne olucak karşısına geçip kaşık kaşık 15 çocuğa tek tek yemek vericeklerinimi düşünüyorsun yerse yer yemezse yemez ben artık bu konuda okadar tecrübelendimki sormadığım araştırmadığım yer kalmadı maddi açıdan birşey diyemem ama diyorum ya yinede sen bilirsin

nerde oturuyosun? iyi muamele kalabalık ortamda olması imkansız birşey 15 kişilik sınıfta 1 öğretmen olduğunu düşün biz evde 1 tane ile baş edemiyoruz çok iyi araştırman gerekli 3 yaş grubu en çok ilgi bekleyen yaş yemeği bol koysa ne olucak karşısına geçip kaşık kaşık 15 çocuğa tek tek yemek vericeklerinimi düşünüyorsun yerse yer yemezse yemez ben artık bu konuda okadar tecrübelendimki sormadığım araştırmadığım yer kalmadı maddi açıdan birşey diyemem ama diyorum ya yinede sen bilirsin yaşı dördü geçse yani çoğu şeye aklı erse dediğin tamam

Son düzenleme:
nerde oturuyosun? iyi muamele kalabalık ortamda olması imkansız birşey 15 kişilik sınıfta 1 öğretmen olduğunu düşün biz evde 1 tane ile baş edemiyoruz çok iyi araştırman gerekli 3 yaş grubu en çok ilgi bekleyen yaş yemeği bol koysa ne olucak karşısına geçip kaşık kaşık 15 çocuğa tek tek yemek vericeklerinimi düşünüyorsun yerse yer yemezse yemez ben artık bu konuda okadar tecrübelendimki sormadığım araştırmadığım yer kalmadı maddi açıdan birşey diyemem ama diyorum ya yinede sen bilirsin yaşı dördü geçse yani çoğu şeye aklı erse dediğin tamam

ben tek tek yedirirler diye düşünmüyorum ki zaten oğlum kendisi yiyor çok şükür yeter ki önüne yiyecek bir şeyler koysunlar.. evdeki ortamla bu kreş olayı bir değil ki ordaki çocuklar birbirinden ne görürse onu yapıyor, oğlum kreşe başladığında kendisinden hiç beklemediğim şekilde orda durduğunu görünce çok şaşırmıştım.. dedim ya bizim sınıfımızda 6 kişilikti ama tahmin edemeyeceğin çok şey yaşadım.. bende araştırmak için bekledim acele etmedim hiç.. bir çok yere baktım sıra buraya geldi ama iyi yada kötü birşey duymak istiyorum kendim gidip inceleyeceğim hafta arası netten baktım baktığım çok kreşten kaliteli duruyor ben 15 kişiye bir kişinin bakacağını düşünmüyorum böyle bir kreşte ama muhakkak soracağım hayırlısı olur inş.. oğlum gerçekten kendini çok güzel izah ediyor olduki bişey kafamı bulandırdı 5 dk bile tutmam..

ben tek tek yedirirler diye düşünmüyorum ki zaten oğlum kendisi yiyor çok şükür yeter ki önüne yiyecek bir şeyler koysunlar.. evdeki ortamla bu kreş olayı bir değil ki ordaki çocuklar birbirinden ne görürse onu yapıyor, oğlum kreşe başladığında kendisinden hiç beklemediğim şekilde orda durduğunu görünce çok şaşırmıştım.. dedim ya bizim sınıfımızda 6 kişilikti ama tahmin edemeyeceğin çok şey yaşadım.. bende araştırmak için bekledim acele etmedim hiç.. bir çok yere baktım sıra buraya geldi ama iyi yada kötü birşey duymak istiyorum kendim gidip inceleyeceğim hafta arası netten baktım baktığım çok kreşten kaliteli duruyor ben 15 kişiye bir kişinin bakacağını düşünmüyorum böyle bir kreşte ama muhakkak soracağım hayırlısı olur inş.. oğlum gerçekten kendini çok güzel izah ediyor olduki bişey kafamı bulandırdı 5 dk bile tutmam..

bencede öle yap canım hayırlısı olsun inşallah sever seninde kafanda soru işareti kalmaz

Back