• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Çocuğu bademcik ameliyatı olan varmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
5 martta 4 yaşındaki oğlum ameliyat oldu.bademcik,geniz eti,kulağa tüp.basit ama sonrası zor bir süreç.bugün 6. gün bitti.sık sık ağrı kesici veriyoruz ve çok dikkat ediyoruz.

daha detaylı bilgi verebilirim.ama önce gerekliliğine karar vermek gerekir.oğlum ameliyet oldu ama hala içimde acabalar kol geziyor.

merhabalar,kızım 5 yaşında cuma günü bademcik amaliyatı olucak,onu rahatsız ediyor,geceleri nefesi kesiliyor,horluyor
dr tek çözüm amaliyat dedi 2 dr götürdüm herikiside aynı şeyi söyledi lütfen bana çocuğu bademcik amaliyatı olupta pişman
olan anne ler varmı ve ben hala ne yapcağım konusunda ikilemdeyim sonuçları neler yazarsanız çok memnun olucam.sevgiler.

Merhaba,
bugün oğlum ASM de geniz eti ameliyatı oldu,ahtım vvardı,çocuğumun ameliyatından sonra bende yazıcam,ben çok aradım insanlar ne yazmış diye.Şimdi ben yazıyorum,benim gibi telaşlı anneler için...

Kesinlikle çok iyi doktor bulmak gerekiyor.Biz bi kaç doktor gezdik,herkes ameliyyat şart dedi..Oğlum Ocak 2008 doğumlu.4 yaşına girmek üzere.Oğlumuz artık geceleri 10-15 saniye nefesi duruyordu.Bugün ameliyat oldu,sabah 8 :30 da girdi,oğluma totodan şırınga ile cesaretlendirici verdiler,oğumu on dakka sonra yanımızdan yataktan alıp götürdüler,dr o bizimle gelecek merak etmeyin ama emin olun bu anı hatırlamıyacak dedi...Oğlumuz sakince gitti..Bi saat sonra çıktı,ayılma evresi biraz zor,ağlıyor,babam babam dedi babasını bile tanımadı narkoz etkisi..Ama onuda atlattık,uyudu,uyandıktan sonra "anne şimşek mekkuin'i aç " dedi.açtım..atlattık dedim..sonra 4-5 saatte bir ağrısı oluyor ağrı kesicilele çözülüyor oda sorun değil..İlk gün dondurma,hoşaf,meyve suyu...

Yani korkmayın,cesur olun sadece küçükse gerçekten en iyi olanı araştırın.Oğlum bu tramvayı kolay atlattı diyorum ben..Bakalım bi 10 gün katı gıda yasak

Back