- Konu Sahibi sessiz fxixrtxixna
Kızım 5,5 yaşında arkadaşlar.neredeyse 3 senedir her kış çok sık bademcik enfeksiyonu geçiriyor.Ayrıca hiç hasta olmasada geceleri horluyor ve özellikle yüzüstü uyuduğunda nefes alamıyor hiç burnundan.Bebekliğinden beri takip eden bir doktr.u vardı,o hep aldırın bademciklerini 3 yaşını geçince çocuğa eziyet olmasın diyordu.Ayrıca geniz etide var.Biri çene ve boğaz cerrahı profösör olmak üzere toplam 5 doktora gösterdik şimdiye kadar.Profösör ileri aşamanın bir alt seviyesinde demişti,ameliyat için bekleyelim dedi.Aradaki 2,3 doktor mutlaka aldırın,özellikle bademciği çok büyük sıkıntı yaratır ileride dedi.Bir tane kkb uzmanı gerek yok ameliyata dedi.En son dün başka bir kkb uzmanına gösterdik bademcikler çok çok büyük alalım dedi.Tahlilleri yapıldı kuzumun,bugün sonuçları göstereceğiz haftaya ameliyata gün verecek.Sorun ise hala kafam karışık,sürekli hasta olması ve geceleri nefes almakta zorlanması aklıma gelince iyi olur inş.diyorum ama emin değilim.Çocuğu benim kızım gibi olup geniz eti ve bademcik ameliyatı olan varmı arkadaşlar,ameliyat zor mu,interneten araştırdım bugün doktorada soracağım ama,yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok daha rahatlayacağım inanın..Çok uzun oldu, okuyan ve cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..a.s.
Son düzenleme: