Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi filizim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
selam: bence ya bilshem'e yada dershaneye götürmeyi bırak çünkü ikisi yoğun olur. ama ben sadecekengi gdüşüncemi söyledim. gerisi sana kalmış
Bu başlık açılmamış sanırım burada toplanalım.Kızım 5.sınıfa gidiyor.Ayrıca Bilsem'e gidiyor ve dershaneye gönderiyorum.Bu sene oldukça yoğunuz...
- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
- 173
selam, 5.sınıf velileri burda bulaşacağız sanırım
selam canım öncelikle sitede değişiklikler olmuş zor buldum burayı
evet bundan sonra buradan devam ederiz biz de 5. sınıfa kaydımızı yaptırıdk yeni bir yıla başlayacağız işallah
- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Bunu bilmiyordum.devlet okulundaydik.açılsa artık okullar, devlet okullarının 5.sınıfı bir hafta erken açılacakmış. bizim okul 15 nde açılacak. heycanlanıyorum, sanki 1.sınıfa başlıycakmış gibi
dun kaydimiz da problem cikti kontenjan acisindan.insallah hallolur .
zor isler.500 mt mesafedeki okul yerine 4,5 km uzaktaki okulda cikti kaydimiz.
adres degisikligi yapsak suc,diger turlu servise verecegim.yapmasak kizim da krese gidiyor onun da servisi onu bunu var.
Ee koleje vermezsem baska secenek olarak imam hatip var.
zorunlu egitim bu olsa gerek.
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Merhabalar,bizim tatil bitti.
Pazartesi gününden itibaren 9-12 okula gitmeye başladılar.
15 gün ingilizce kurs vericeklermiş,mutlu oldum açıkçası.
oh ne güzel ya süper
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
Öyle ya,bir rahatladım ki sorma.oh ne güzel ya süper
Çocuklar okula gittimi bir düzen geliyor evede.
Darısı s,zlere.
chess doğru düzgün giden yokmuşuyum için bu hafta başlayan var mı, nasılmış çocuklarınızın ilk günü
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
sınıfımız belli oldu 5/A , ben de A sınıfını istiyodum niyeyse :) geçmiyor günler gel pzrt..
canım sizin doğaydi dimi
evet canım. herkes farklı şeyler söylüyor okulla ilgili, bakalım biz de yaşayarak görücez.sen de özel okul düşünüyodun naptın?canım sizin doğaydi dimi
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
evet canım. herkes farklı şeyler söylüyor okulla ilgili, bakalım biz de yaşayarak görücez.sen de özel okul düşünüyodun naptın?
şubeden şubeye değişiyodur o, hayırlısı olur inşallah, bizimkide özel ama yerel okul, bakalım görcez nasıl olcak