bizim sınıf 25 kişiydi ama iki sınıfa ayrılacakmış heralde 13 14 olurSinifiniz kaç kişilikmis acaba ogrendiniz mi
Devlette 20nin altinda sinif açılabiliyor mu kesin bilgi mi? Gerci yine kalabalik sayilmaz 25 kişi de guzelbizim sınıf 25 kişiydi ama iki sınıfa ayrılacakmış heralde 13 14 olur
Evet var 1.sınıftamorpa kampüste 1.sınıfın olduğunu bilmiyordum. ücreti ne kadar
Henüz öğrenemedim en az 25dir muhtemelenSinifiniz kaç kişilikmis acaba ogrendiniz mi
Ne güzelmiş öyle olursabizim sınıf 25 kişiydi ama iki sınıfa ayrılacakmış heralde 13 14 olur
Merhaba.kıZım 2009doğumlu 75aylık
28Eylül de 1.sınıfa başlayacak
Şimdiden çok heyecanlıyım..
Son bir kaç gündür Morpa Kampüsün sitesinden 'ELAT' grubuna başladık..
E ve L seslerini kavrıyoruz..
Okulda zorluk yaşamaması adına daha bilinçli gitmesi için.Ne zaman sıkıldım yoruldum derse bırakıyoruz.
Evladı 1e başlayacak annelerle de bilgi paylaşımın da bulunmak isterim..
Eki Görüntüle 1635310
Merhaba anneannemiz sınıf öğretmeni ve 1.sınıfları okutacak seminerine vs de katıldı sanırım böyle bir şey olsa söylerdi tamamen onun tavsiyelerine göre şekilleniyoruzmerhaba, ben sınıf öğretmeni değilim lakin uyarmak istedim. bu sene meb bu grup harflerde değişiklik yaptı. grupların içeriği değişti. o yüzden bence ses - harf çalışması yaptırmayın.
Merhaba anneannemiz sınıf öğretmeni ve 1.sınıfları okutacak seminerine vs de katıldı sanırım böyle bir şey olsa söylerdi tamamen onun tavsiyelerine göre şekilleniyoruz
Yine de bahsedeyim bu konuyu?neymiş içeriği?
Tşkler
Aynen böyle dedi yırttıkben de ilkokulda çalışan bir ingilizce öğretmeni olarak konudan çok uzak değilim :) geçen bir haber sitesinde "
1. Sınıf İlk Okuma Yazma Öğretiminde Değişiklik" haberini görünce inceledim. Harf grupları ve bazı harflerin yazılışı değişiyor. ama uygulama tarihi aklımda yanlış kalmış. şimdi yeniden baktım habere. 2016-2017 yılında uygulamaya geçecekmiş. yanlış bilgilendirme için özür dilerim :)
bu da bir sonraki sene uygulamaya geçecek olan sistem.
Morpa kampüs müthiş bir site 1.sınıfta eğlenerek çalıştık 1 seneliyi 70 küsürdü galibamorpa kampüste 1.sınıfın olduğunu bilmiyordum. ücreti ne kadar