İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2015-2016 Döneminde Devlet Okulu 1.sınıfa gidecekler

SiremimS

İremim~Eslemim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
11.270
1.279
Merhaba.kıZım 2009doğumlu 75aylık
28Eylül de 1.sınıfa başlayacak
Şimdiden çok heyecanlıyım..
Son bir kaç gündür Morpa Kampüsün sitesinden 'ELAT' grubuna başladık..
E ve L seslerini kavrıyoruz..
Okulda zorluk yaşamaması adına daha bilinçli gitmesi için.Ne zaman sıkıldım yoruldum derse bırakıyoruz.
Evladı 1e başlayacak annelerle de bilgi paylaşımın da bulunmak isterim..
:KK68:
image.jpg

Merhaba.kıZım 2009doğumlu 75aylık
28Eylül de 1.sınıfa başlayacak
Şimdiden çok heyecanlıyım..
Son bir kaç gündür Morpa Kampüsün sitesinden 'ELAT' grubuna başladık..
E ve L seslerini kavrıyoruz..
Okulda zorluk yaşamaması adına daha bilinçli gitmesi için.Ne zaman sıkıldım yoruldum derse bırakıyoruz.
Evladı 1e başlayacak annelerle de bilgi paylaşımın da bulunmak isterim..
:KK68:
Eki Görüntüle 1635310

merhaba, ben sınıf öğretmeni değilim lakin uyarmak istedim. bu sene meb bu grup harflerde değişiklik yaptı. grupların içeriği değişti. o yüzden bence ses - harf çalışması yaptırmayın.

merhaba, ben sınıf öğretmeni değilim lakin uyarmak istedim. bu sene meb bu grup harflerde değişiklik yaptı. grupların içeriği değişti. o yüzden bence ses - harf çalışması yaptırmayın.
Merhaba anneannemiz sınıf öğretmeni ve 1.sınıfları okutacak seminerine vs de katıldı sanırım böyle bir şey olsa söylerdi tamamen onun tavsiyelerine göre şekilleniyoruz
Yine de bahsedeyim bu konuyu?neymiş içeriği?
Tşkler

Merhaba anneannemiz sınıf öğretmeni ve 1.sınıfları okutacak seminerine vs de katıldı sanırım böyle bir şey olsa söylerdi tamamen onun tavsiyelerine göre şekilleniyoruz
Yine de bahsedeyim bu konuyu?neymiş içeriği?
Tşkler

ben de ilkokulda çalışan bir ingilizce öğretmeni olarak konudan çok uzak değilim :) geçen bir haber sitesinde "
1. Sınıf İlk Okuma Yazma Öğretiminde Değişiklik" haberini görünce inceledim. Harf grupları ve bazı harflerin yazılışı değişiyor. ama uygulama tarihi aklımda yanlış kalmış. şimdi yeniden baktım habere. 2016-2017 yılında uygulamaya geçecekmiş. yanlış bilgilendirme için özür dilerim :)

bu da bir sonraki sene uygulamaya geçecek olan sistem.

harfler-degisti.jpg

ben de ilkokulda çalışan bir ingilizce öğretmeni olarak konudan çok uzak değilim :) geçen bir haber sitesinde "
1. Sınıf İlk Okuma Yazma Öğretiminde Değişiklik" haberini görünce inceledim. Harf grupları ve bazı harflerin yazılışı değişiyor. ama uygulama tarihi aklımda yanlış kalmış. şimdi yeniden baktım habere. 2016-2017 yılında uygulamaya geçecekmiş. yanlış bilgilendirme için özür dilerim :)

bu da bir sonraki sene uygulamaya geçecek olan sistem.

harfler-degisti.jpg
Aynen böyle dedi yırttık :KK73:

Yarın kızım 1e başlıyacak
Heyecan o biçim
Yavrumda hem korkuyormuş hem heyecanlıymış
Allahım en güzel şekilde atlatalım inşallah

:nazar:Günaydın
2hafta geçti bile 1.sınıfa başlayalı kızım
Çok şükür her şey yolunda kızımda gayet başarılı sorumluluğunun bilincinde

X