Maşallah canım oğluna, ergenlik zaten başlı başına dert.
Memnun oldum Sedacığım.
Ay evet yaaa, tvden çok etkileniyorlar, biz de çok dikkat ederiz.
Hayırlısı olsun diyelim artık canım.
ay senin işin de hiç bitmiyormuş..biter mi .3 çocuk.
benim de iki oğlum var..
yalnız kızının arabada gelirken uyuması çok hoş..çözmüş o bu işi..gelince çizgi film..harika..
nerde oturuyorsun ..hangi ildesin..
ben de çocukaları yatırınca biraz dinlenmek istiyorum..ama yorgun düşüyorum..iş bitmiyor ki yatana kadar..zor gerçekten.
biraz oturunca saat fırıl fırıl dönüyor resmen..bana inat..
ah canım yaaa, 3 çocuk, sen de çalışıyorsun, hep biz kadınların aynı, 21,30 da yatıyorlarsa iyi canım yine de, ondan sonra biraz rahat edersin diyeceğim ama o zamna da eşin gelip yemek falan yiyorsa, zor oluyordur.
evet kızım araba da uyuyor. eve enerjik geliyor.çocuklar uyuyunca sanki boşluğa düşmüş gibi oluyorum. yatana kadar orayı burayı toparla.hele o oyuncaklar yok mu onlar beni tam çıldırtıyor. canım istanbulda yaşıyorum
canım yazdım aslında sen görmedin sanırım, gittim canım, tüm çocukları köyde toplandık hatta, bayağı eğlenceliydi. Ama seçim nedeniyle erken döndük, çocukların eğlence yarım kaldı maalesef. Kayınpeder de bayağı iyi, kendi kendine kalkmaya çalışıyor ayağa, koltuk değnekleriyle wc ye falan gidebiliyor artık, çoook şükür.sen ne yaptın canımcım..kayınvaliden ve kayınpederin nasıllar..iyiler mi..hafta sonu gitmedin mi onlara.yazmadın bir şey.hafta sonu nittin.
Oh iyi barii canım, ne güzel dikkat eden bir eş, benim eşim de eve gelince ne bulsa silip süpürüyor, yatıncaya kadar ne yiyeceğiz, ne var evde diye diye bir kalıyor.evet eşimi bekliyorum. ama bazen dayanamıyor uyuyorum. Allah dan eşim formuna çok dikkat eder. gece aç olsa bile yemek yemez. hemen kalorilerden bahseder. keşke ben de öyle olabilsem
hoşgeldin canım.iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
zor canım ya..aynı bizde de öyle..akşamları ben çocukları yatırmaya götürünce genelde oyuncakları eşim topluyor.
ama onun haricinde her iş bende .. çişe götür, diş fırçalamalarını bekle..beklemek zorundayım çünkü küçük olan diş fırçasını arada dişlerine sürüyor arada lavaboya sürüyor..sonra tekrar dişlere sürülür ..vs..kollarını ıslatır genellikle..boyu tam yetişmiyor..altta yükseltici bir basamak var ama yine de tam olarak kullanamıyor ..ıslanıyor..
işte böyle..
işlerin zor mu..yoğun musun..
bugün bizim burda kimse yok..mesai arkadaşım öğlenden sonra gelecekmiş..işleri varmış..oğlumu onun masasına oturttum..pc de oyun oynuyor..
biraz dan da indirim aşağı uyuturum..çekyat var temizlikçi bayanların odasında..orda..bakalım..
.biz yemeğe gidelim bakalım..afiyet olsun sizlere de.
canım yazdım aslında sen görmedin sanırım, gittim canım, tüm çocukları köyde toplandık hatta, bayağı eğlenceliydi. Ama seçim nedeniyle erken döndük, çocukların eğlence yarım kaldı maalesef. Kayınpeder de bayağı iyi, kendi kendine kalkmaya çalışıyor ayağa, koltuk değnekleriyle wc ye falan gidebiliyor artık, çoook şükür.
Oh iyi barii canım, ne güzel dikkat eden bir eş, benim eşim de eve gelince ne bulsa silip süpürüyor, yatıncaya kadar ne yiyeceğiz, ne var evde diye diye bir kalıyor.
hoşgeldin canım.
hoş geldin..iyi haftalar..oğluşun nasıl.merhaba kızlar iyi haftalar..
canım benim ya zaten diş fırçalamak onlar için acaip eğlenceli oluyor. benim işyerim rahat. kamuda işyeri hemşireliği yapıyorum. doktorumuz hafta da bir gün geliyor.onun dışında tekim. ama hastane de çalışınca çok zordu. nöbetler,hasta yoğunluğu fazlaydı. eşim hastanede çalışmamı hiç istemedi. 2. doğumdan sonra üç yıl evde oturdum. eşim çalışmamı istemiyordu. ama ben dayanamadım. tekrar işe başladım. şimdi ki işim rahat açıkçası işyerine dinlenmeye geliyorum. arada sırada başı ağrıyan veya tansiyonunu ölçtürmek isteyen,stres atmak isteyen personel yanıma uğruyor.bu konuda rahatım çok şükür. işyeri benim stres atma yerim. gerçi hastane ortamını da özlemiyor değilim. insanın kendi meslektaşlarıyla beraber olması çok güzel oluyor. ama ben üç çocukla artık hastanede çalışmam mümkün değil. o tempoyu herhalde kaldıramam. eşim geçmişte çalıştıklarına say diyor hastane konusu açılınca.
hoşgeldin canım,merhaba kızlar iyi haftalar..
Evet canım aminnnnnnn.oy iyi canım sevindimm..iyi olsunlar..kendilerine baksınlar yeter..gerisi gelir..Allah elden ayaktan düşürmesin.
oo senanaz..eşin dikkat ediyor ne güzel..
benim eşim ne bulsa götürür yatıncaya kadar..
ama kilo almaz..yoğun çalışır,
hoş geldin..iyi haftalar..oğluşun nasıl.
sen nasılsın
evet haklısın..bizim işler de rahat...ev daha yorucu katılıyorum..
çalışmak güzel şey.
kamu kurumlarında doktor hemşire olur mu ki..biz de yok.
hoşgeldin canım,
Evet canım aminnnnnnn.
Benim eşim de ne bulsa götürür, üstüne de kilo verir, gel de çatlama
Deli olacağım yahu, ben kuş kadar yiyorum onun yediklerinin yanında, ama üstüne kilo alıyom, oysa habire götürüyo:26::26:
hoş buldum canlarım..
iyiyiz çok şükür.oğlana tatilde kitap okutamadım çok az okudu.canım istemiyor diyor ya..
hoş geldin..iyi haftalar..oğluşun nasıl.
sen nasılsın
evet haklısın..bizim işler de rahat...ev daha yorucu katılıyorum..
çalışmak güzel şey.
kamu kurumlarında doktor hemşire olur mu ki..biz de yok.
merhaba kızlar iyi haftalar..
merhaba sana da iyi haftalar
sağol canım hoş geldin aramıza.nasılsın.
sen de kaç tane çocuk var.
sakın korkma çocuk sayısını söylüyorum 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?