Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avrupa yakasında oturan kızlar cocuk doktorunuzdan memnunmusunuz.nerelere goturuyorsunuz.memnun olanlar doktor onerebılırlermı bana
ben gayet memnunum drumdan cok kıbar bı beyfendı mediicine hospital bakı taralar drumuz rahatlıkla herseyını sorabılıyorum oglumun
canım bağcılar olarak gecıyo sen nerede oturuyorsun
bana avcılara yakın yerler lazım canım
kötülemek gibi olmasın ama medical park da pınar hanm. gittim açıkçası çok ilgili değildi.. geçen sağlık ocağına gittim ordaki doktora göründüm hala şaşkınlığı üzerimde ben öylesine götürdüm ama inanın özel hastanedeki doktordan çok daha ilgili ve sempatikti.. hiç öyle geçiştirir gibi bakmadı her sorumuza cevap verdi ve öyle sıra falanda beklemedik gelecek ayda yine ona götüreceğiz sadece pnömokok aşısını orda yapmıyorlar onun için özel hastaneye gideceğim rutin kontrollerini sağlık ocağına gitmeye karar verdim
anladım cnm ama dusunurse cok ıyı bı dra.s.
benım bır tanıdıgım o hastanedekı cocuk doktoruna goturmus doktor kadınmıs herhalde senın bahsettıgın kısıdır.ama cok memnun kalmıs banada tavsıye etmıstı.kadın cok ılgılenmıs