S scapegoat Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2012 21 0 36 Samsun 23 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi scapegoat #1 kızlar coco mademoiselle bargello mu dp mi yoksa david walker da mı daha kalıcııı ..lütfen yardım edin :))
kızlar coco mademoiselle bargello mu dp mi yoksa david walker da mı daha kalıcııı ..lütfen yardım edin :))
Frank Guru Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2010 363 133 323 23 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi scapegoat #2 David Walkerdan koşarak uzaklaş, bargello denemedim ama dp iyi gibi. Tabi ben senelerdir orijinal kullandığım için bi gariplik seziyorum.
David Walkerdan koşarak uzaklaş, bargello denemedim ama dp iyi gibi. Tabi ben senelerdir orijinal kullandığım için bi gariplik seziyorum.
peachblush Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2012 217 3 118 Antalya 23 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi scapegoat #3 dp deki kötü bence ya hiç alakası yok orjinalle hakaret olmuş o güzelimm kokuya bargellodakini bilmiyorum ama gidip ilk ordan dene bence bargellonun dpden daha güzel olduğunu düşünüyorum.
dp deki kötü bence ya hiç alakası yok orjinalle hakaret olmuş o güzelimm kokuya bargellodakini bilmiyorum ama gidip ilk ordan dene bence bargellonun dpden daha güzel olduğunu düşünüyorum.
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 24 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi scapegoat #4 bayıldım dıyebılırım chanel şansın aynısı:)matbazel güzel bır parfümmüş.