Coca Cola'yı Fanta İçerek Protesto etti !

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul

Coca-Cola'yı 'Fanta' içerek protesto etti
Tekirdağ’da Vali Ali Yerlikaya, yazar Engin Ardıç’ın “1,5 milyar Müslümanın elinde coca-cola bardağı ile ebabil kuşlarını beklemesi soytarılıktır” tweet’ini hesabında yeniden paylaştıktan sonra katıldığı etkinlikte Coca-Cola’yı protesto etti ve 'Fanta' içti. Fanta da Coca-Cola şirketinin bir ürünü...
4Sitene Ekle
Coca-Cola'yı 'Fanta' içerek protesto etti
Tekirdagtaraf.com internet sitesinin haberine göre, Vali Ali Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu iftarda Tekirdağ’da bulunan Koruyucu Aileler ile bir araya geldi. Burada akşam yemeğinde Fanta’yı tercih eden vali, gazeteye göre geçen hafta da ‘İlim Yayma’ iftarında Coca Cola içti.

Coca-Cola tweeti atmıştı
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç’ın paylaştığı bir tweeti kendi hesabında paylaşmıştı. Valinin paylaştığı tweette, “1.5 milyar Müslümanın elinde coca-cola bardağı ile ebabil kuşlarını beklemesi soytarılıktır” yazıyordu.

Kaynak: Zaytung değil arkadaşlar Milliyet :1:

İşte böyle kapak yapılır siyah kolaya !! Sarı kolayla verebilecek en guzel cevap verilmiş.
Helal Sayın Valim !!

kolayı bakkaldan satın alıp tuvalete dökerek protesto edenlere ne demeli:ssz:

İsrail mallarını almayarak protesto etmek kendi ülkemize zarar verir. zaten ülkemize girişi yapılmış parası ödenmiş bile almayarak ülkemizden çıkan paranın geri kazanılmamasına katkımız olur sadece. ama İsrail mallarını ülkemize hiç sokmazlarsa asıl protesto o zaman olur.

Kapat
BtS8jFUCIAETprT.jpg:large

Önceki

farkındaysanız nedense boykot hep kola üzerinden yapılıyor,neyin ne olduğundan haberleri yok.kolayı fanta içerek protesto edebiliyorlar işte:1:

galiba en iyi protestocu benim bu durumda.ömrüm boyunca 1 litre bile kola içmemişimdir:ssz:

kolayı bakkaldan satın alıp tuvalete dökerek protesto edenlere ne demeli:ssz:

İsrail mallarını almayarak protesto etmek kendi ülkemize zarar verir. zaten ülkemize girişi yapılmış parası ödenmiş bile almayarak ülkemizden çıkan paranın geri kazanılmamasına katkımız olur sadece. ama İsrail mallarını ülkemize hiç sokmazlarsa asıl protesto o zaman olur.

Onu yapıcak yürek nerde :26:

farkındaysanız nedense boykot hep kola üzerinden yapılıyor,neyin ne olduğundan haberleri yok.kolayı fanta içerek protesto edebiliyorlar işte:1:

galiba en iyi protestocu benim bu durumda.ömrüm boyunca 1 litre bile kola içmemişimdir:ssz:
kolacıyım. coca colasız duramam.
pepsiyi sevemedim bir türlü. cola zerocuyum ben.:)
alışmışım. herkes zararlı desede alıyorum valla:)

kolacıyım. coca colasız duramam.
pepsiyi sevemedim bir türlü. cola zerocuyum ben.:)
alışmışım. herkes zararlı desede alıyorum valla:)

yok ben hiç asitli içecek içemem,hatta su dışında başka içecek içmem:1:

Cola canavarıyım varya :1:

için içinde dişleriniz dökülsün:1: benim döküldü valla geçen sene buzlu kola içerken çıt dedi bişey, diş meftaa:27:

en güzeli la kola mıydı le kolamıydı neydi ondan:1::27::27:

Son düzenleme:
Back