Kola hiç içmiyorum kesinlikle güvenmiyorum.Kızım 6 yaşında olacak hiç tadını bilmiyor. Bu içerikte uydurma geliyor bana.
teşekkür ederim evet maalesef herkes bu konuda bilinçli değil.Hele mc donalds a asla kendim gitmem kızım da gitmez.Kızım der anne senin yemeklerin en güzeli disaridakileri sevmiyorum.Tabi burada es babanın tutumu çok onemli eğer bu konuda bilinçsizce annenin isi zor oluyor.Bir de anne olarak yasak koyuyorsak zararlarını anlatmali.Ben kısımla hep konusurum ayni arkadas gibi. Siz de bu konuda hassassiniz çocuğunuz çok şanslı olacak.Aaa, ne kadar güzel, gerçekten sizi tebrik ediyorum bu konuda. Herkes bu kadar duyarli degil çoçuk yemek konusunda. Bakiyorum 3 yasindaki çoçuklar mcdonaldsta yiyorlar, cola degilse çok sagliksiz çiçekli süt yada paketten portakal suyu içiyorlar. Umarim benimde ilerde çoçugum oldugunda sizin gibi gurur ile çoçugumun cola'nin tadini bilmedigini söyleyebilirim :)
lavabodan dokme barı bırıne verın ya , bende ıcmem amaEşim 15 senedir ağzına sürmemiş kolayı, bende 7-8 yıldır hiç içmem. Eve almayız, getiren olursa da kimseye içirmem lavaboya dökerim. Çocuklarım da tadını bilmez. Çok şükür.
teşekkür ederim evet maalesef herkes bu konuda bilinçli değil.Hele mc donalds a asla kendim gitmem kızım da gitmez.Kızım der anne senin yemeklerin en güzeli disaridakileri sevmiyorum.Tabi burada es babanın tutumu çok onemli eğer bu konuda bilinçsizce annenin isi zor oluyor.Bir de anne olarak yasak koyuyorsak zararlarını anlatmali.Ben kısımla hep konusurum ayni arkadas gibi. Siz de bu konuda hassassiniz çocuğunuz çok şanslı olacak.
acıdınmı kız kolaya bende hayal ettimde dokerken fokur fokur uzuldum he:)))))))lavabodan dokme barı bırıne verın ya , bende ıcmem ama
Şeker tabiki zararlı hem de hazır şekerli gıdalar glikoz şurubu var içerisinde ve kanseri tetikliyor.Hamileyim drum bana dışarda sakına tatlı yeme evde kendi yaptığın tatlıdan ye çünkü şeker gördüğün şeker.Cok tesekkür ederim iltifatin için. Esim bu konuda son derece hasastir, beraber baktigimiz belgesellerden dolayi. Seker o kadar büyük bir zehirmis ki, Karatay hanim bile diyor, kanseri tetikliyor diye.
Sadece senin gibi anneleri pek görmüyorum da, dikkatimi çekti. Burda bile bir konuda 1,5 yasindaki çoçuga çikolata ve cips verildigini okumustum. Cok sasirmistim ben. En azindan yetiskin olarak zararlari bile bile kararlarini alabiliyorsun fakat o yavrular ne bilsinler zarardan. Annesinin verdigini yiyorlar iste
Hiç bir vitamin değeri yok, içinde ne olduğuda meçhul. Kendim içmediğim birşeyi başkasına veremem. Bir ara içinde alkol olduğu söylentisi de çıkmıştı. Zaten çevremde de içen yoklavabodan dokme barı bırıne verın ya , bende ıcmem ama
acıdınmı kız kolaya bende hayal ettimde dokerken fokur fokur uzuldum he:)))))))