COCA COLA’NIN FORMÜLÜ ORTAYA ÇIKTI!

Kola hiç içmiyorum kesinlikle güvenmiyorum.Kızım 6 yaşında olacak hiç tadını bilmiyor. Bu içerikte uydurma geliyor bana.

Aaa, ne kadar güzel, gerçekten sizi tebrik ediyorum bu konuda. Herkes bu kadar duyarli degil çoçuk yemek konusunda. Bakiyorum 3 yasindaki çoçuklar mcdonaldsta yiyorlar, cola degilse çok sagliksiz çiçekli süt yada paketten portakal suyu içiyorlar. Umarim benimde ilerde çoçugum oldugunda sizin gibi gurur ile çoçugumun cola'nin tadini bilmedigini söyleyebilirim :)

Eşim 15 senedir ağzına sürmemiş kolayı, bende 7-8 yıldır hiç içmem. Eve almayız, getiren olursa da kimseye içirmem lavaboya dökerim. Çocuklarım da tadını bilmez. Çok şükür.

çok severim hatta bayılırım. hamile olduğum için içemiyorum ama emzirmelerimde bittikten sonra lıkır lıkır içicem inşallah

teşekkür ederim evet maalesef herkes bu konuda bilinçli değil.Hele mc donalds a asla kendim gitmem kızım da gitmez.Kızım der anne senin yemeklerin en güzeli disaridakileri sevmiyorum.Tabi burada es babanın tutumu çok onemli eğer bu konuda bilinçsizce annenin isi zor oluyor.Bir de anne olarak yasak koyuyorsak zararlarını anlatmali.Ben kısımla hep konusurum ayni arkadas gibi. Siz de bu konuda hassassiniz çocuğunuz çok şanslı olacak.

Eşim 15 senedir ağzına sürmemiş kolayı, bende 7-8 yıldır hiç içmem. Eve almayız, getiren olursa da kimseye içirmem lavaboya dökerim. Çocuklarım da tadını bilmez. Çok şükür.
lavabodan dokme barı bırıne verın ya , bende ıcmem ama

Bunun içinde neler var neler... Bunlar azaltılmış kelimeler.

Cok tesekkür ederim iltifatin için. Esim bu konuda son derece hasastir, beraber baktigimiz belgesellerden dolayi. Seker o kadar büyük bir zehirmis ki, Karatay hanim bile diyor, kanseri tetikliyor diye.

Sadece senin gibi anneleri pek görmüyorum da, dikkatimi çekti. Burda bile bir konuda 1,5 yasindaki çoçuga çikolata ve cips verildigini okumustum. Cok sasirmistim ben. En azindan yetiskin olarak zararlari bile bile kararlarini alabiliyorsun fakat o yavrular ne bilsinler zarardan. Annesinin verdigini yiyorlar iste

kola benim mide bulantımı kesiyor..eskiden cok sık icerdim bir zararını gormedim simdi spor yaptıgımdan dolayı tercih etmiyorum ama kesinlikle eve almam diye bir durum yok canım isteyince alıyorum ve bazen cokda guzel gidiyor valla ne yalan soyliyim hani sadece kolayla biten birsey degil saglıklı yasam kullanılan sampuandan tutun makyaj malzemesine parfumune deodorantına kremine kadar vucudumuza zarar veren seyler var bu dunyada herseyin dogalını kullanmayada kimin gucu yeter nedense kola iciyorum deyince sanki camasır suyunu doldurup kafaya dikiyormusum gibi hissediyorum bazı gelen tepkilerden:))

bu kadar masum şeyler oldugunu sanmıyorum
bu ne yaa...
Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın aman
Ha ha ha ha ha içine hatmi çiçeği biraz tere otu katasın
aman
Ha ha ha ha ha hatta biraz tarçın bir tutam zencefil aman
Ha ha ha ha ha bin derde deva geliyor biraz daha sabret

benım için olmasa da olur
içmiyorum.

Ahh çok faydalıymış yaf.:) Keşke böyle olsa.
Ben çok fazla içerim. Sabah akşam, gece gündüz sürekli elimde. Şu anda bile. Çok da kilo aldım. Bırakmam lazım.

bayılırım harika ve bi okadarda zararlı onu uzaktan seviyorum 1 yıldır falan içmiyorum evime almıyorum ama seviyorum

Şeker tabiki zararlı hem de hazır şekerli gıdalar glikoz şurubu var içerisinde ve kanseri tetikliyor.Hamileyim drum bana dışarda sakına tatlı yeme evde kendi yaptığın tatlıdan ye çünkü şeker gördüğün şeker.
Ben bir anne olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Bizim dükkanımız vardı çocukken yediğim çikolata,cips ve kolaların haddi hesabı yok.Şimdi hassas bir bünyeye sahibim alerjik astımımım var.Ev tozu bile beni mahfediyor tıkanıyorum, ellerim kabarıyor acımaya başlıyor belkide bunlar sebep oldu.Kızımda bu yüzden bilinçliyim her şeyin doğalını alıp yapmaya özen gösteriyorum.Kızıma da bunu aşılamaya dikkat ediyorum inşaallah büyüyüce arkadaş ortamı onu etkilemez ondan korkuyorum.

lavabodan dokme barı bırıne verın ya , bende ıcmem ama
Hiç bir vitamin değeri yok, içinde ne olduğuda meçhul. Kendim içmediğim birşeyi başkasına veremem. Bir ara içinde alkol olduğu söylentisi de çıkmıştı. Zaten çevremde de içen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…