Coca Cola İlk Kez İlk En Değerli 10 Marka Arasına Giremedi

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
coca-cola-ilk-kez-ilk-en-degerli-10-marka-arasina-8518905_x_2351_300.jpg

2006 yılından bu yana en değerli markaları araştıran ve sonuçlarını BrandZ Top 100 adı altında markalarla ve tüketicilerle paylaşan şirket, 2016 listesini yayınladı.

DEV MARKA İLK 10'A GİREMEDİ

Coca Cola'nın bu sene listenin ilk on sırasından düşerek 13. olması herkesi şaşırttı.

Geçen sene 8. sırada yer alan dünya devinin önündeki ilk 10 global marka ise bu şekilde sıralandı:
1- Google
2- Apple
3- Microsoft
4- AT&T
5- Facebook
6- Visa
7- Amazon.com
8- Verizon
9- Mc Donald's
10- IBM
http://www.haberler.com/coca-cola-ilk-kez-ilk-en-degerli-10-marka-arasina-8518905-haberi/

Itiraf ediyorum. Coca Cola'nin degerini ben dusurdum. :KK53:

Mc Donald's garibim dokuzuncu olmus. :işsiz:

Mc Donald's 2015 te de 9. istikrar devam ediyor ama 2017 de bozulabilir.

Iclerinden en cok Mc Donald's a taktim. :olamaz:

Eklentiler

• 2015.jpg
    2015.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Cunku neden?
Insanlar colanin sagliga zararli oldugunu artik iyice biliyor.bilincli kulturlu kesim artik kola tuketmiyor. Bilincsiz cahil kesim cola tuketiyor. Arabesk insanlarida bu yuzden reklamlarinda oynattilar.artik sadece arabesk kesime hitab ediyorlar cunku.o reklamlar sila - ozcan colayi tuketenler icin.kulturlu kesim icin degil.dahada dusecek listeden cola.

Cunku neden?
Insanlar colanin sagliga zararli oldugunu artik iyice biliyor.bilincli kulturlu kesim artik kola tuketmiyor. Bilincsiz cahil kesim cola tuketiyor. Arabesk insanlarida bu yuzden reklamlarinda oynattilar.artik sadece arabesk kesime hitab ediyorlar cunku.o reklamlar sila - ozcan colayi tuketenler icin.kulturlu kesim icin degil.dahada dusecek listeden cola.
:110:Kolanın zararlı olduğunu ,içinde ne kadar şeker olduğunu,renklendirici için ne kullanıldığını bilmeme rağmen koladan vazgeçemiyorum.:cry:Eskisi kadar almasamda kendimi frenlesemde yine de seviyorum.Ama coca cola almıyorum,başka markaları alıyorum.

:110:Kolanın zararlı olduğunu ,içinde ne kadar şeker olduğunu,renklendirici için ne kullanıldığını bilmeme rağmen koladan vazgeçemiyorum.:cry:Eskisi kadar almasamda kendimi frenlesemde yine de seviyorum.Ama coca cola almıyorum,başka markaları alıyorum.

Onlar da farklı değil ki. En iyisi bu alışkanlıktan tamamen kurtulmak. Ben birazcık azalttım gibi. Ama mesela yemekte eğer sulu yemek değil de köfte patates varsa boynum bükülüyor kolasız.

Onlar da farklı değil ki. En iyisi bu alışkanlıktan tamamen kurtulmak. Ben birazcık azalttım gibi. Ama mesela yemekte eğer sulu yemek değil de köfte patates varsa boynum bükülüyor kolasız.
Köfte patates yap kolasız olmaz,fırına tavuk patates at,kolasız olmaz,lahmacun al ,kolasız olmaz,çok sıcak de kolasız olmaz diye diye bırakılmıyor.:confused:Markete gidince kola reyonunun başında alıp almamak arasında kalıyorum.:110:Bazen hiç değilse 1 lt alayım deyip kendimi avutuyorum.:KK45:Şimdi sodaya dadandım,hiç değilse kola gibi zararı yok.Bazen ayrana koyuyorum bazen sodaya limon sıkıyorum,bir nebze idare ediyor.Hazır meyva suyu dahi kola gibi zararlıymış,sağlıklı diye alan oluyor.Onda da friktoz,glikoz şurubu var ve karaciğer yağlanmasına yol açıyor.Bunu söylediğimden beri eşim kola alacağına meyva suyu al demiyor en azından.:KK53:

Eskiden cok fazla meyve suyu ve kola tuketirdim. Simdi ara ara geliyorlar bana; en cok sicak yaz gunleri :) ama onu da biraktim. Balik disinda kolayi kullandigim yok.

içmeyin zararlıdır :ukala: desek te içen içiyor :KK59:

Tıpkı sigaranın sağlıksız olduğunu bilip,çoğu hastalıklara davetiye çıkardığını bildiği halde içenler gibi.Ez azından sigaraya bakarak daha masum.:KK53:
klasik bir sözü vardır tiryakilerin içende ölüyor içmeyende :KK53:

Köfte patates yap kolasız olmaz,fırına tavuk patates at,kolasız olmaz,lahmacun al ,kolasız olmaz,çok sıcak de kolasız olmaz diye diye bırakılmıyor.:confused:Markete gidince kola reyonunun başında alıp almamak arasında kalıyorum.:110:Bazen hiç değilse 1 lt alayım deyip kendimi avutuyorum.:KK45:Şimdi sodaya dadandım,hiç değilse kola gibi zararı yok.Bazen ayrana koyuyorum bazen sodaya limon sıkıyorum,bir nebze idare ediyor.Hazır meyva suyu dahi kola gibi zararlıymış,sağlıklı diye alan oluyor.Onda da friktoz,glikoz şurubu var ve karaciğer yağlanmasına yol açıyor.Bunu söylediğimden beri eşim kola alacağına meyva suyu al demiyor en azından.:KK53:

Sodanın fazlası da böbrekte taş yapıyor diyorlar :olamaz: Bir huzur yok bize ya :kızgın:

Onun yerine meyveli soda dusundun mu eşim şiddetle karsi kolaya.ben de gazli icecek istegimi bu sekilde gideriyorum

Back