ayran icelim topluca :)evinize coco cola aliyor musunuz diye sorrlarsa cevabim bubiz cola icmiyoruz biraktik artik cappy ve damla gibi urunlerinj de kullanmayi dusunmuyorum yerli mali olarak cok guzel iceceklerimiz var :)
Ben de senelerdir almam, kırk yılın başında bir misafir gelirse ve bu içeceği seviyorsa misafirimi memnun etmek için alırım.cola cola evime almiyordum zaten en iyisini yapiyormusum
yaninda raki da icelim o zamanArtık paso uyuklar dururuz
Buradan link paylaşabilir misiniz peki ?Bir araştırma firması Coca-Cola'ya özel hazırlamış şans eseri de benim elime geçti.
Kazen abi madem dava edemiyoruz biz de kadınlar kulübü olarak topluca cola içmeyi bırakma eylemi yapalım. Mükemmel kadının gücünü gösterelim.
Şahsen ben en az 10 yıldır ağzıma kola sürmedim değil evladima içirmek kanalizasyonu kirletir diye tuvalete dahi dökmem şu günden sonra. Bizim sağlığımızı 3-5 lira uğruna hiçe sayan insanlara da haram olsun kazandıkları paralar...
ben bir zero bagimlisiyim muneBen de senelerdir almam, kırk yılın başında bir misafir gelirse ve bu içeceği seviyorsa misafirimi memnun etmek için alırım.
Biz ev yapımı limonata, meyve suyu, mayaladığım yoğurttan ayran yapıp içeriz.
olir cok severim illa asitli isteyenlere de gazoz derim ozellikle eski zafer gazozu ^^ayran icelim topluca :)
Bir araştırma firması Coca-Cola'ya özel hazırlamış şans eseri de benim elime geçti.
Eyleme gerek yok ki ? Son sayfaları bir okuyun gazlı içeceklerin 10 sene içinde biteceği sonucu çıkmış.
Buradan link paylaşabilir misiniz peki ?
nigde gazozu da pek guzel olur :)olir cok severim illa asitli isteyenlere de gazoz derim ozellikle eski zafer gazozu ^^
yaninda raki da icelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?