- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
Amaç o zaten aklı zaten pekte çalışmayan bu insanların coca cila hakkında dedikleri bu.Çok garip,hadi paylaşıma açık evet aldı kullandılar diyelim; ama söylemlerinde açıkça dalga geçilen ifadeler var o ne olacak?
Hahaha nereye saldırıyoruz komtanımBize bulaşmayacaktın coca cola
İlla sisterattack mı yapalım dostum
@lavantakokulusandik
@JustHoldMe
@-Mahperi-
derandiren
@Anti Depresan
@Kova hatunu
@Blacksee55
Hebehubele
@3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
Mayflower75
@My SouL
@MAL KABUL
@pembegelin91
@Mrvgnc
@neslihan3434
Kalbimmavi
@Nida615
_heidi_
@Kozlenmis patates
V Vinka
Uyuyan Adamdan Nefret
@wiyolet
@The Calender
balbocegi35
Aklimdakini yazdın my ...COCO COLA'YA
evinize coco cola aliyor musunuz diye sorrlarsa cevabim buKK olarak colaya boykot baslatiyormusuz
ne gulerim ama
doğru bende merakımdan üye olmuştum yıllar sonra inferlite sayesinde aktif oldum ... onların bilmedikleri koskoca kk üyeleri var kazen in arkasında onu bilmiyor bunlar . ve yapılan şey çok yanlış ciddi anlamda özelimize girip veri elde edilmiş sinir bozucuO zaman hiçbirimiz üye olmazdık, çoğumuz okuyarak, buradan edindiğimiz olumlu gözlemler doğrultusunda üye olduk fakat yine de firmanın yaptığını etik bulmuyorum.
Evet, ziyaretçilere açığız, herkes okuyabiliyor, bilgi ediniyor ama buradan elde ettiği bilgileri başka mecralarda paylaşmalarını kınıyorum, siteye bir telefon açmak, iletişime geçmek zor değildi.
Bizi nasıl tehdit ederler? Yazışmalarımızı yayınlamaları gözler önüne sermeleri normal ama Kazen'in raporu yayınlaması suç öyle mi?
Bizden bahsediyorlarsa bunu bilmeye hakkımız var, biz onların ürün portföyüne şekil vermeleri için kullanılan denekler değiliz !
Bize bulaşmayacaktın coca cola
İlla sisterattack mı yapalım dostum
@lavantakokulusandik
@JustHoldMe
@-Mahperi-
derandiren
@Anti Depresan
@Kova hatunu
@Blacksee55
Hebehubele
@3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
Mayflower75
@My SouL
@MAL KABUL
@pembegelin91
@Mrvgnc
@neslihan3434
Kalbimmavi
@Nida615
_heidi_
@Kozlenmis patates
V Vinka
Uyuyan Adamdan Nefret
@wiyolet
@The Calender
balbocegi35
Kesinlikle dogruKazen abi madem dava edemiyoruz biz de kadınlar kulübü olarak topluca cola içmeyi bırakma eylemi yapalım. Mükemmel kadının gücünü gösterelim.
Şahsen ben en az 10 yıldır ağzıma kola sürmedim değil evladima içirmek kanalizasyonu kirletir diye tuvalete dahi dökmem şu günden sonra. Bizim sağlığımızı 3-5 lira uğruna hiçe sayan insanlara da haram olsun kazandıkları paralar...
Hedefimiz Coca Cola ileriiiiiiiiiHahaha nereye saldırıyoruz komtanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?