Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Çok garip,hadi paylaşıma açık evet aldı kullandılar diyelim; ama söylemlerinde açıkça dalga geçilen ifadeler var o ne olacak?
Amaç o zaten aklı zaten pekte çalışmayan bu insanların coca cila hakkında dedikleri bu.
Akıllı olan insan bu insanların şu yazdıklarına pekte itibar etmez(!)

Gercekten ya uye olmayan bu siteye giremesin diyicem ama bende ziyaretci olarak bir kac ay takildim. Siteyi tanidiktan sonra uye olmaya karar verdim.

COCO COLA'YA
0002011A.gif

Kazen Kazen abi madem dava edemiyoruz biz de kadınlar kulübü olarak topluca cola içmeyi bırakma eylemi yapalım. Mükemmel kadının gücünü gösterelim.
Şahsen ben en az 10 yıldır ağzıma kola sürmedim değil evladima içirmek kanalizasyonu kirletir diye tuvalete dahi dökmem şu günden sonra. Bizim sağlığımızı 3-5 lira uğruna hiçe sayan insanlara da haram olsun kazandıkları paralar...

Ben zaten kola hazzetmiyorum, senede bir bardak belki içersem, gazoz ise ağzıma sürmem, asitli içeceklerin her türlüsünden kaçarım, vücudum istemiyor, damağıma işkence gibi falan filan.
Bi de kendileri sağlıksız bir içecek olmadığını ispat etsinler de yeşil çay niyetine her gün içek KK olaranktan, hamişlerimize günde en az bir bardak tavsiye etsin doktorlarımız, çocuklarımıza biberondan başlayak asdjkjksada :KK70:

Reklamlarınızdan da tiksiniyorum bu arada kolacılar haberiniz olsun.
O kadar kültürel, milli değerlere oynuyorsunuz ki, yapmacıklığınız ekrandan fışkırıyor.

Ben bile içmiyorsam sen bittin COCA COLA :KK47::p
Ben kii kolayı içerken fareli fareli ohhh hiiç iğrenmem diyenn bennn .
Yanlış yaptın Bayan mükemmellereeeee :sinirli::skandal:

O zaman hiçbirimiz üye olmazdık, çoğumuz okuyarak, buradan edindiğimiz olumlu gözlemler doğrultusunda üye olduk fakat yine de firmanın yaptığını etik bulmuyorum.
Evet, ziyaretçilere açığız, herkes okuyabiliyor, bilgi ediniyor ama buradan elde ettiği bilgileri başka mecralarda paylaşmalarını kınıyorum, siteye bir telefon açmak, iletişime geçmek zor değildi.

Bizi nasıl tehdit ederler? Yazışmalarımızı yayınlamaları gözler önüne sermeleri normal ama Kazen'in raporu yayınlaması suç öyle mi?
Bizden bahsediyorlarsa bunu bilmeye hakkımız var, biz onların ürün portföyüne şekil vermeleri için kullanılan denekler değiliz !
doğru bende merakımdan üye olmuştum yıllar sonra inferlite sayesinde aktif oldum ... onların bilmedikleri koskoca kk üyeleri var kazen in arkasında onu bilmiyor bunlar . ve yapılan şey çok yanlış ciddi anlamda özelimize girip veri elde edilmiş sinir bozucu

Kazen Kazen abi madem dava edemiyoruz biz de kadınlar kulübü olarak topluca cola içmeyi bırakma eylemi yapalım. Mükemmel kadının gücünü gösterelim.
Şahsen ben en az 10 yıldır ağzıma kola sürmedim değil evladima içirmek kanalizasyonu kirletir diye tuvalete dahi dökmem şu günden sonra. Bizim sağlığımızı 3-5 lira uğruna hiçe sayan insanlara da haram olsun kazandıkları paralar...
Kesinlikle dogruEn Büyük KK

Back