Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Bilinçlenen kadından( bayan mükemmelden ) zaten rahatsızlarmış ki araştırma yapma ihtiyacı hissedilmiş.

Araştırma sonucunu nasıl lehimize çeviririz de, bu bayan mükemmeli yerin dibine sokabiliriz diye, araştırma konusuna katkı sağlamayacak gereksiz ve azınlıkta olan bazı grupları da rapora eklemişler.

İlk maddelerdeki algı yönetimiyle birlikte;
Sonuç, mükemmel(!) olma yolunda ki genelde eğitimli Türk kadını hala gereksiz şeyleri konuşuyor hala cahil(!).
 
kesilikle keşke üye olmayanlar forumları göremezse
 
Ekşi sözlük bıle bunlardan insaflıymıs ya
Elma verılıp taşlanma bu olsa gerek
 
Bizim profilimizden ozelimizden onlara ne. Bizim sitemizden ne istiyorlar. Biz burada dertlesiyoruz. Birbirimizden fikir aliyoruz paylasiyoruz. Ogrenmek istediklerimizi ogreniyoruz. Hem izin almadan bunlari yapiyorlar hemde tehdit ediyorlar.
Ugrasmasinlar bizimle !!!
 
pehhh

sevgili coca colacilar burayi okuyorsaniz yanlis cikarim yapmissiniz

su saydiginiz uye profilinin bir tanesi bile degilim ve benim gibi yuzlerce uye var burada

isinizi dogru yapin , daha cok calisin , benden size kocaman bir "0"

ayrica hayatlarimizi inceleme altina aldiginizda icimize sizip dertlerinizi paylastiniz mi cok merak ettim , gelin bdv'ye size de el atalim
 
Cola zararlı dıyomusuz sanırım o cok battı
Sankı ürwttıklerı seyın içerını bılmıyorlar
 
kesilikle keşke üye olmayanlar forumları göremezse
O zaman hiçbirimiz üye olmazdık, çoğumuz okuyarak, buradan edindiğimiz olumlu gözlemler doğrultusunda üye olduk fakat yine de firmanın yaptığını etik bulmuyorum.
Evet, ziyaretçilere açığız, herkes okuyabiliyor, bilgi ediniyor ama buradan elde ettiği bilgileri başka mecralarda paylaşmalarını kınıyorum, siteye bir telefon açmak, iletişime geçmek zor değildi.

Bizi nasıl tehdit ederler? Yazışmalarımızı yayınlamaları gözler önüne sermeleri normal ama Kazen'in raporu yayınlaması suç öyle mi?
Bizden bahsediyorlarsa bunu bilmeye hakkımız var, biz onların ürün portföyüne şekil vermeleri için kullanılan denekler değiliz !
 
bunu bi sorayım abime
 
Abla nereye yayınlamışlar ? MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…