- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
size diz cokturmek icin ugrasacaklar !Avukatımız ile görüştük konuyu ama bir şey çıkmaz zira site kamuya açık bir paylaşım alanı dedi...
Onu bırakın adamlar beni tehdit etti esas, bu PPT sunusu elime nereden geçmiş söylemezsem dava edeceklermiş...
pehhhh
Mesaj alınmıştır.Bu konuda ceza yok, bu konuya özel ama !Mune bilgine
kesilikle keşke üye olmayanlar forumları göremezseSitenin her alanında üyelerin profilini analiz etmişler.
Yaptıkları nahoş, her ne kadar ziyaretçilere açık bir platform olsakta burası bizim özelimiz, özelimizi rapor olarak sunarken bizden izin istemeleri gerekirdi.
Ekşi sözlük bıle bunlardan insaflıymıs yaSitenin her alanında üyelerin profilini analiz etmişler.
Yaptıkları nahoş, her ne kadar ziyaretçilere açık bir platform olsakta burası bizim özelimiz, özelimizi rapor olarak sunarken bizden izin istemeleri gerekirdi.
Bizim profilimizden ozelimizden onlara ne. Bizim sitemizden ne istiyorlar. Biz burada dertlesiyoruz. Birbirimizden fikir aliyoruz paylasiyoruz. Ogrenmek istediklerimizi ogreniyoruz. Hem izin almadan bunlari yapiyorlar hemde tehdit ediyorlar.Sitenin her alanında üyelerin profilini analiz etmişler.
Cola zararlı dıyomusuz sanırım o cok battıBizim profilimizden ozelimizden onlara ne. Bizim sitemizden ne istiyorlar. Biz burada dertlesiyoruz. Birbirimizden fikir aliyoruz paylasiyoruz. Ogrenmek istediklerimizi ogreniyoruz. Hem izin almadan bunlari yapiyorlar hemde tehdit ediyorlar.
Ugrasmasinlar bizimle !!!
KK olarak colaya boykot baslatiyormusuzARTIIK URUNLERINIZI ALMIYORUZ COCO COLAAA
Gazli icecekler ve sekerli seyler zararli bu bir gercek. Bizde gecte olsa ogrendik.Cola zararlı dıyomusuz sanırım o cok battı
Sankı ürwttıklerı seyın içerını bılmıyorlar
O zaman hiçbirimiz üye olmazdık, çoğumuz okuyarak, buradan edindiğimiz olumlu gözlemler doğrultusunda üye olduk fakat yine de firmanın yaptığını etik bulmuyorum.kesilikle keşke üye olmayanlar forumları göremezse
O zaman hiçbirimiz üye olmazdık, çoğumuz okuyarak, buradan edindiğimiz olumlu gözlemler doğrultusunda üye olduk fakat yine de firmanın yaptığını etik bulmuyorum.
Evet, ziyaretçilere açığız, herkes okuyabiliyor, bilgi ediniyor ama buradan elde ettiği bilgileri başka mecralarda paylaşmalarını kınıyorum, siteye bir telefon açmak, iletişime geçmek zor değildi.
Bizi nasıl tehdit ederler? Yazışmalarımızı yayınlamaları gözler önüne sermeleri normal ama Kazen'in raporu yayınlaması suç öyle mi?
Bizden bahsediyorlarsa bunu bilmeye hakkımız var, biz onların ürün portföyüne şekil vermeleri için kullanılan denekler değiliz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?