kola aşırı kilo yapıyo..ve mideye de çok zararlı
Doktorumdakı diyetisyen kesinlikle hergün 1 bardak kola içen yılda 5- 6 kilo alır dedi. Sanırım dogru. evlendikten sonra çok tüketmeye başladım. eşim seviyo bende içmeye başladım. Kilolar yerleşmeye başladı. Belki tek neden bu degildir ama zararlı. bir
böcek falan efsane ama CO2 içtiğin kesin canım, zehirliyorsun kendini. asitli içecekleri içmemek gerek kesinlikle
Ben bir kaç ay önce selülitlerim için uğraşıyordum geçsin diye, kola da tabiiki selülitin can dostu
ALARMLARI çal beynınde cok tehlıkelı bırsey yapıyorsun bence
çok zararlıı miden delinebilir bi defa o kadar asitten kola çok zaararlı ki içindeki maddleri saymama gerek yok herlade
ben netten yapılışını izlediğimden beri siyah kola içmiyorum seneler oldu. çok tiksiniyorum sende izle istersen
tam kolaya el sürecekken aklına gelsin düşünsene ezilmiş böcek suyu böğğ iğrenç ben bırakalı çok oldu vallaa darısı sana
bi arkadaş kola isteği gelince su içerek bağımllığını bıraktığını anlatmış sen ise inşallah inşallah.. inşallahla olmaz bu iş. yaptığın şey çok tehlikeli ancak sen yeterince farkında değilsin. sigara içmekle insan nasıl akciğerine rahatsızlık veriyosa sen de midene veriyosun.mide bu ya, bu kadar basit bi organ mı.bi dağıldığın anda ne bişey yersin ne de bişey içebilirsin. bunları kızgın bi ifadeyle söylemiyorum yanlış anlama ama ne bekliyosun? sende kolayı bırakma azmi yok ki. şu an kesin sinir oldun farkındayım ama üstüne bi soğuk kola içersin geçer.
asitli içecekler, özellikle kola normal insanlara bile onca zaralı iken hamilelikte kesinlikle içilmemeli..bir yerde asitli içecekleri çok tüketmenin yarık damak-dudak sebebi olabileceğini okumuştum..”
Suyun tadını bilmez sadece kola içerdim. Öyle manyaktım. Arkadaşlarım içeriklerini okuturlardı aman der içerdim taa ki hamile kalana kadar. Çocuğuma birşey olacak korkusu ile damla kola sürmedim ağzıma. Ama doğurayım içeceğim dedim bir ara. Sonra sütüme geçer çocuğum kanser olur diye içmedim. Şimdi artık canımda istemiyor. Annem karşımda lıkır lıkır içiyor ve ben bir damla bile içmiyorum. Gerçekten kola bırakılabiliyor. Kilo da almıyorum artık. Canımda istemiyor. Darısı hepinizin başına.
kızıma hiç içirmedim içirmeyide düşünüyorum alışmazsa büyüyüncede içmez hazır meyva suları çikolatalar bisküviler hepsi kansere davetiye
kesinlikle kararlı olup bi an önce bırakmalısın, çocuklar için daha çok üzüldüm benim çocuklarımda çok fazla severler,isterler ama ,40 yılda bi alınr eve gittikleri yerde görünce görmemş gibi saldırıyolardı ama son çıkan haberlerden sonra çok şükür soğudular ve tiskindiler iyice...
bazı yemeklerin yanına gerçekten güzel gidiyo ama arada bi yapmak lazım o kaçamağı da. yalnız çocuklardan falan kesinlikle uzak tutulmalı onlar zararlı şeyleri vakumlarlar…
banada acil yardım edin ben çalışan anne değilim 5.yaş gününü yeni kutladı kızm ve babannesinde kalıyor bize gelmiyoronlar geldiğinde bende gidicem diye ağlıyor . hazır yoğurt cips kola dondurma jelibon nerde boyalı şeyler var alır yedirir alerjisi var fazla yememesi lazım ama dinlemez dedesi ninesiyiz alıcaz tabii
Canım yavaş yavaş sodaya dön, sonra bırakıyorsun. Limonlu kolaya başla önce, sonra limonlu soda ya çok rahat geçersin
Meyve suyu ve maden suyu karışımıyla kolayı içmeyi bırakabilirsiniz
kola yerıne meyvelı maden suyu alıyoruz eve, illa kı asıtlı bı içecek ıcesım varsa maden suyu en guzelı.
maden suyu içmeye başladı ben ve eşim onun sayesinde azalttık kolayı. hani bazı yemekelr cola ile güzel yenir ya ben öyle yemek olduğunda narlı ya da vişneli soda içiyorum. ama bu meyveli sodaları alırken hep içeriğine bakıyorum. glukoz olmayanı içiyorum. maden suyu coladan daha güzel.
meyve suyunu ıcıyor benım kız engelleyemedımm acba ıcıne sınek atsam ve annem artık almayalım mı desem dıyorum sınekten nefret edıyorda ama esım ızın vermıyor yaa
O limonatalar da hiç masum değil. İçerisinde bir yığın koruyucu madde ve şeker içeriyor. En güzeli sanırım soda
Ben facebook ma gelen vidio sayesinde ağzıma bile vurmuyorum ama fanta veya benzeri şeyler içiyorum aslında onlarıda bırakmak gerek
bu resimleri gördükçe yerimde duramıyorum.benimde bebeğim var yemek yemezse moralim bozuluyor ya ordaki anne ne yapsın.yavrusu gözünün önünde açlıktan ağlarken elinden birşey gelmezken tüm dünyanın gözünün önünde en elim dram yaşanıyor.
Kızlar ben evde birşeyler yapıp internetten satmak istiyorum acaba bir blog kurupta mı satmak daha güvenilir olur yoksa çeşitli satım yapan siteler var oralara üye olarak mı satış yapmak daha iyi olur (2 site komisyon alıyor%10 kadar-1 sitede de açıkca tel no falan yazıyor)?Yoksa az bir sermaye ile dükkan açıp satmak mı daha uygun olur (yün v.s.).Fikirlerinizi bekliyorum...:)
Coca-Cola daha ucuz ama diğerleriyle aynı değil, asit yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?