Bu araştırma kadınlar kulübü açısından ne gibi bir problem teşkil eder?
Bazı tespitler doğru
Bende alıp içmiyorum ama maalesef havalimanında ve uçaklarda bazen almak zorunda kalıyorum .Damla su markasını hiç tüketmiyoruz.
Cola ürününü satan işletmelere bu marka ücretsiz olarak veriyormuş. İşletme sahipleride parayla su satın alıp satacaklarına %100 kar ile damla su markasını satmayı tercih ediyorlar mışşş
Bi üsteki mesajımdaki # ki kullanarak coco colaya giydirmeceNe dicez ay
Al bem yaptım.bile :)Ne dicez ay
Al bem yaptım.bile :)
Kazen yazmıştı ben onun #lerini kullandımDeli bir de sisterhood da yazmıs
Benim twitter yok
Neye destek oluyosun kiz :)#kksisterhood
#BayanMükemmel
#cocacola
#kadinlarkulubu
#tadınıÇıkar
Büyük hizmet twitterda hazır # ler :) hadi yazalım destek olalım
Twitter daNeye destek oluyosun kiz :)
Coca cola sitenin ismini kullanarak yayinlarsa kazen dava acar kazanir icerigi kullanirsa dava acamaz cunku sitenin altinda icerik saglayici paylasim sitesi yaziyor bizde bilerek yaziyoruz yorumlarimizi.
Ama eger benim gizliligimi mailimi kazen koruyamiyorsa ben kazene dava acarim coca colaya degil coluk cocuk sacma bi arastirma yapmis yayinlanmamis coca cola ciddiye alir mi bu arastirmayi yas ortalamasi bile yanlis bizi katmamislar
Bibi yaTwitter da
Destek olmiyağ mıBibi ya
Bizi bağlayıcı tarafı kişisel verilerin korunması yasası ile size ait hiç bir bilgiyi yasal yol ile istemediği müddetçe kimse ile paylaşmamak üzere. Yıllardır da böyleydi fakat yeni bir yasa çıktı ve bizleri inanılmaz derece de bağlıyor.
Bu çalışma da KK yönetimi bu projenin neresinde kişisel veriler neden paylaşılıyor diye X bir üye dava açsa bizler için ciddi sıkıntı yaratır. Bu konuda önlemlerimizi aldık, ya almasaydık ? ya biri kötü niyetli olsaydı ? Bazı bilgiler var ki sadece bizim görebildiğimiz sorgulaya bildiğimiz. Bu bilgileri tamamen varsayım üzerine yapmışlar. Sorun mu ? Bizim için ciddi sorun olan tarafı da bu.
Sevgili kazen seni çok merak ediyodum Google aramalarında nasip senin ailene katilmakmis çok teşekkür ederim1.KK kullanıcılarını tanıyalım
2.KK Kadınlarının Değerleri ve Tutumları
3.Çocukların beslenmesi ile ilgili tutumlar ve trendler
4.Kendi beslenmeleri ile ilgili tutumlar ve trendler
5.Gazlı içecekler
6.Özel sorulara yanıtlar
7.Sonuç ve öneriler
Bizi bağlayıcı tarafı kişisel verilerin korunması yasası ile size ait hiç bir bilgiyi yasal yol ile istemediği müddetçe kimse ile paylaşmamak üzere. Yıllardır da böyleydi fakat yeni bir yasa çıktı ve bizleri inanılmaz derece de bağlıyor.
Bu çalışma da KK yönetimi bu projenin neresinde kişisel veriler neden paylaşılıyor diye X bir üye dava açsa bizler için ciddi sıkıntı yaratır. Bu konuda önlemlerimizi aldık, ya almasaydık ? ya biri kötü niyetli olsaydı ? Bazı bilgiler var ki sadece bizim görebildiğimiz sorgulaya bildiğimiz. Bu bilgileri tamamen varsayım üzerine yapmışlar. Sorun mu ? Bizim için ciddi sorun olan tarafı da bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?