Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Kolaci deynep, etmekçi deynep

Hıııı o zaman ne yapıyoruz , bayan mükemmel ler olarak gazlı içeceklerin ve hazır paket yiyeceklerin insanları obez ve şeker hastası yaptığını her yerde daha yüksek sesle söylüyoruz ki kendilerine gelsinler piss röntgenciler .

Bildiğim kadarı ile damla su cola nın markası ve lokantalarda hatta uçaklarda bile sadece bu marka su var ben hiç beğenmiyorum tadını hiç güzel değil . Nasıl oluyorda heryerde bu su satılmak zorunda anlamıyorum .

Kola içen mi kaldı ayol yıl olmuş 2018 en son ne zaman nerde içtiğim bile silinmiş gitmiş...

Damla su markasını hiç tüketmiyoruz.
Cola ürününü satan işletmelere bu marka ücretsiz olarak veriyormuş. İşletme sahipleride parayla su satın alıp satacaklarına %100 kar ile damla su markasını satmayı tercih ediyorlar mışşş

Bıde kılo vermeyınce psıkolog olup sakınlestırmesı var coca cola efendı huuuu
Diyetisyen 2 haftada birgün onu yeme bunu yeme diyor ama biliyor mu diğer günler ne yiyor? YOK, bizde öyle mi gün gün ne yiyor peşindeyiz, tabi ki biz daha iyiyiz doğru tespit

Senden korktum Kazen her yere her bilgiye elin uzanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…