Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Hayır, site dahilindeki kadınları kv-gelin-eş ilişkileri üzerinden yeren bir araştırının, kurtarıcı sonucunun da bu gelin-kv çatışmasının üzerinden, çocuğa ulaşılan kanadı olarak babaanneden (Geline karşı koca ve kv ittifakı) yürümesi.
İroninin dibi :KK70:
bulduklari sonuc arastrimayi yapanlarin zeka seviyesini de gozlee onune sermis
umarim coca cola bunlari ciddiye almaz
yada yarin tv de babaannelerin oynadigi bi cola reklami gormeyiz

"Bu araştırmada öğrenilen umut verici son şey ise Bayan Mükemmel idealinin kadınların eşleri ile aralarında gerilim yarattığını görmek ve bunun konuşulabilecek bir hedef olarak babayı ve babaanneyi (dedeyi de) göstermesi. Babalar, annelerin evde uyguladığı sıkı sağlıklı hayat rejiminden rahatsızlar. Babaanneler ise bambaşka bir zihin yapısından geldikleri için çocuğun mutlu edilmesi, şımartılması gerektiğine inanıyorlar. Bunlar, içine girilebilecek kapılar açıyor."

Raporda en çok buna takıldım bende...

Çocukların baba ve baba ailesi tarafından cezbedilmek adına cola ile rüşvetle kandırılması üzerine yürüyün mesajı verilmiş.

Yaw sen coca-colasın ne işin var böyle işlerle :KK70: yakışıyor mu sana . Erinmedin bunu mu saydın.

Bu size özel bir durum değil. Siteye attığımız her mesajın düzenlenmesi için yalnızca birkaç dakikamız oluyor. 2016 yılında üye olmuşsunuz, bunu halen kavrayamamış olmanıza üzüldüm... Yazık.

İçerik silmek de yasak ayrıca, attığı mesajı düzenleyerek mesjının içeriğini silmeye çalışan olursa; o sildiğini sandığı mesaj site yöneticileri tarafından eski haline geri döndürülür.

İçerik girmeden önce forum kurallarını okuyunuz...
Ya evet ben de bunu diyorum işte:) site kurallarından haberim var. yazdıklarımı tekrar en baştan okursanız aslında o kuralları bilmediğimi değil, o kuralların varlığının benim denek olmama yol açmış olabileceğini belirttim. İroni var yani. İroninin ne olduğunu açıklamama gerek yok sanırım.

Bu arada izniniz olduğunda yazılarımı silmeye başlayacağım. Zira tüm yazılarımı 10 dakika içinde düzeltme ve silmeye kapatarak siz de beni hedef haline getirdiniz. Bunu suçlama olarak değil, tezinize karşı bir argüman olarak düşünün.

Asla böyle düşünmeyin haklı olduğunuzu yazdım. Size haklı diyerek nasıl hedef gösterdim onu da anlayamadım. Her dileyen görüşünü yazabilir. Ayrıca

"tüm yazılarımı 10 dakika içinde düzeltme ve silmeye kapatarak" bu kısımda da algıyı yanıltmayın 17 senedir böyle size özel bir çalışma değil.

kazen tepkisinde hakli
coca cola gibi kurumsal bir firma bu site hakkinda arastirma yapacaksa yonetime haber vermeliydi
yonetimde bunu bize duyurmaliydi
etik degil yaptiklari
kk guzel bir potansiyel ancak izlenen yol yanlis
ve ortaya cikan rapor sacmalik otesi
Kazen site adinin kullanilmasinda hakli olabilir ama yasal olarak icerigimi aldin diyemez cunku assagida da kirmizi olarak icerik saglayici paylasim sitesi yaziyor ve uye olmayanlara da acik.
Bize bu durumda arastirma adi altinda yapilan seyle dalga gecmek kalir :))

Bu arada izniniz olduğunda yazılarımı silmeye başlayacağım. Zira tüm yazılarımı 10 dakika içinde düzeltme ve silmeye kapatarak siz de beni hedef haline getirdiniz. Bunu suçlama olarak değil, tezinize karşı bir argüman olarak düşünün.

bunda ironiyi kaçırdım sanırım. İroni var demişsiniz ama ?

Ya evet ben de bunu diyorum işte:) site kurallarından haberim var. yazdıklarımı tekrar en baştan okursanız aslında o kuralları bilmediğimi değil, o kuralların varlığının benim denek olmama yol açmış olabileceğini belirttim. İroni var yani. İroninin ne olduğunu açıklamama gerek yok sanırım.
Nasıl buram buram philly gibi seviyeli yorumlarınız var.
Kısmen aynı fikirde olsamda yorumlarınızın efendiliğini takdir ediyorum.

Raporda en çok buna takıldım bende...

Çocukların baba ve baba ailesi tarafından cezbedilmek adına cola ile rüşvetle kandırılması üzerine yürüyün mesajı verilmiş.
kadinlari ayri asagilamis erkekleri ayri
ama sanki erkekleri daha da bi fena asagilamis :KK45:

Asla böyle düşünmeyin haklı olduğunuzu yazdım. Size haklı diyerek nasıl hedef gösterdim onu da anlayamadım. Her dileyen görüşünü yazabilir. Ayrıca

"tüm yazılarımı 10 dakika içinde düzeltme ve silmeye kapatarak" bu kısımda da algıyı yanıltmayın 17 senedir böyle size özel bir çalışma değil.
İyi de ben zaten özele indirgemedim. Bu kuralı tek bir kişiden başlayarak düzenleyebilirseniz, size bu girişimlerinizde, davanızda -her neyse- destek vereceğim. Ben buraya bunu bilerek üye oldum zten. Ancak bir kuralın var olması onun doğru olduğu anlamına gelmiyor. Ben sitede yazılarım üzerinde hak sahibi değilken ve kullanım hakkını size vermişken, siz kullanım hakkını sözde gasp eden birini gördüğünüzde neden sizi savunayım? O yazılar artık benim değil ki, sizin. Siz savunun kendinizi. Amacım sizi alaşağı etmek değil. “Kuralları öğren öyle üye ol” diyen de çıktı. Ben kime ne anlatıyorum noktasındayım artık. Neyse karşılıklı fikirlerimizi belirttik, teşekkür ederim. Şirketler arası savaşınızda muvaffak olmanız dileklerimle.ben yazılarımın kullanım hakkını size serbest bıraktım, o açıdan coca cola da kullansın beni çok ilgilendirmiyor. Buradaki x kişinin arkadaşına dedikodumu yapmasından farkı yokbenim için. Sizin marka değeriniz de önceliklerim arasında değil. Saygılar.

Çok büyük ironi yaptınız, tebrik ederim. KK'nın en ironik üyesi seçildiniz.
And the Oscar goes to.... You! Buyrun, bu da ödülünüz efendim :sampiyon:

Kuralları da biliyormuşsunuz üstelik, beğenmiyorduysanız içerik girmeyecektiniz hanımefendi. Sonradan izin verin de sileyim deme lüksünüz yok.

Neden denek oldugunuzu dusundunuz ki? Her paylasim sonunda silinebilseydi, sanirim suan kk diye buyuk bir platform olmazdi. Herkes konusunu gerekli bilgiyi edindikten sonra silerdi. Ayni konular tekrar tekrar acilirdi. Google da birsey aradimiz zaman kk da bulamazdik, ki bu bence kk nin en guzel tarafi. Insanlarin deneyimlerini okuyup fikir sahibi olmak guzel bir sey degil mi? Ornegin bir urun alacagim ve kulllanici yorumlarina ihtiyacim var. Kk da hemen her sey hakkinda bilgi ve kullanici yorumu bulmak mumkun. Ve benzer nitelikte baska platform da yok. Zaten konu acarken ve yorum yaparken bunlarin silinmeyeceginin bilinciyle yaziyoruz. Ayrica cok ozel durumlarda uyenin menfaati goz onunde bulilundurularak konularin ya da mesajlarin silinebildigi de oluyor nadir de olsa. Tamamen anlayistan uzak, rant amacli bir site demek de haksizlik olur biraz.

Gazlı içecekler ortadan kalksa da hepten kurtulsak eşim çok sever ben ayda yılda bir içerim hamilelikten beridir baya azalttım umarım hepten kurtuluruz mis gibi karanfilli tarçınlı vişne suları kompostolar ayran varken en iyisi yarın bir erik hoşafı yapayım karanfilli tarçınlı :hamarat:

Dikkatini çekerim başlık Coca-Cola diyor,Cola demiyor :KK53: ben Coca-Cola içmeyeli , almayalı seneler oldu .Evde yoğurt mayalıyorum ,milli içkimiz ayran içiyorum çoğunlukta :KK53:Bazen kola aranıyor balık ,kebap yanında falan o zaman da bari 1lt al diyorum oğluma ,az alınsın ki az içilsin .Eşim hiç içmez kola.
Evde soda stoğum olur genelde.Araştırmanın dediği gibi ya ayrana soda koyarım ,ya da yazdan yaptığım meyva sodalarının içine.Bir nebze kola isteğini alıyor...:KK69:

"sizden izin alma tenezzülünde bulunmadan aşağıda ki çalışmayı yaptırmış"

Bu ilk mesajda vardı kaldırdım. benden demeliymişim : )

Lakin bu konunun çıkışı nedir ? Dün bir grup beni etiketleyerek bir eylem yaptı ve mesajları aynen şuydu ;

Semt bizim , ev kira. Site senin , mekan bizim. #sisterhood saygılar ... Kazen Kazen

Yazdılar bende hadi o zaman dedim ... olayın çıkışı budur.

Neden denek oldugunuzu dusundunuz ki? Her paylasim sonunda silinebilseydi, sanirim suan kk diye buyuk bir platform olmazdi. Herkes konusunu gerekli bilgiyi edindikten sonra silerdi. Ayni konular tekrar tekrar acilirdi. Google da birsey aradimiz zaman kk da bulamazdik, ki bu bence kk nin en guzel tarafi. Insanlarin deneyimlerini okuyup fikir sahibi olmak guzel bir sey degil mi? Ornegin bir urun alacagim ve kulllanici yorumlarina ihtiyacim var. Kk da hemen her sey hakkinda bilgi ve kullanici yorumu bulmak mumkun. Ve benzer nitelikte baska platform da yok. Zaten konu acarken ve yorum yaparken bunlarin silinmeyeceginin bilinciyle yaziyoruz. Ayrica cok ozel durumlarda uyenin menfaati goz onunde bulilundurularak konularin ya da mesajlarin silinebildigi de oluyor nadir de olsa. Tamamen anlayistan uzak, rant amacli bir site demek de haksizlik olur biraz.
topa girmek istemiyorum konu dagilmasin diye ancak o kadar guzel aciklamissin ki alintilamadan duramadim

burasinin sosyal bir platform olmasinin yani sira
bir sirket oldugu unutuluyor bazen
her sirketin kurallari vardir ve bu kurallar sirketin devamliligi icin vardir , sirket devam etmeli ki sahipleri de para kazanmaya devam edebilsin
eger yazilan icerik silinirse burasinin bir anlami olmaz , kk bir sozluk degildir bambaska bir amaca hizmet ediyor
kurallar da sitenin devamliligina yonelik
hepimiz bunlari bilerek uye oluyoruz
yani bana para uzerinden kk ya vurmak cok anlamli gelmiyor sonucta burasi bir sirket ve evet para kazanacak bundan normali ne olabilir ki?

Back