Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Bizim eve Coca cola giremez yasak..
Kola icmek istrsek başka marka aliyoruz veya markasiz herhangi bir kola oda cok nadir ayda yilda 1...ama coca colaya Hayir..

igrenmem ki sinekten
cikarir atar yine icerim boyyykkk kendimden igrendim bi an

Bende de var şimdi bu akşam içmeyi düşünüyordum. Neyse bunu içeyim bir daha almıcam. Demekki zararı bilsekte şahsımıza hakaret edilmeden bırakamıcakmışız iyi oldu bu araştırma

Resmen Kadınlar Kulübünü bir laboratuar ortamı gibi kullanmışlar. bence dava açın. yazdıklarımızdan yola çıkarak bu şekilde sosyal analiz yapmaları için önce yönetici Kazen beyden izin almaları gerekiyordu. şayet diyelim ki kazen izin verdi, onun da gelip bizden izin alması gerekiyordu. şahsen, KK'daki hiç-bir kadının buna müsaade vereceğini de düşünmüyorum.

Bi kerede su etiketleri duzgun yap be :)
Sonra coca colayi halederiz
#sisterhood ve #mune&kazenwood

Burasi misafir girise acik olabilir, ama bu elini kolunu sallayarak "kendilerince" veriler edinip rapor cikartmalarina imkan vermez.

Bu kadar "kurumsal" firmanin etik ve yasal olan bir siteyi arayip istemesi bu kadar zor olmamali. Kaldi ki sayfanin hemen altinda iletisim secenekleri zaten mevcut.

Saka gibi gercekten.

Siteye sikayet mailleri mi atsak

Kaldı ki burdan çıkan veriler ne kadar doğru ne kadar bilimsel, yaşını öğrenim durumunu yaşadığı şehri medeni durumunu herkes doğru mu beyan ediyor sanki

Bu bir araştırma/veri falan değil yani

Neden sürekli kadınlar üzerinde söz hakkına sahip olabildiklerini düşünüyorlar ?
Bu neyin egosudur ?
İyileştirme açısından bir araştırma yapılabilir ama bunu daha etik daha insani çerçeveler de yapabilirler.
Araştırmadan anladigim sadece KK da bulunan öz güvenli kadın profili birilerini acayip rahatsız etmiş durumda...
Coca-Cola gibi büyük firmanın küçük beyinlerle çalışması çok trajik.

Kazen Gereken önemi verdiğin için sana çok teşekkür ederiz.

Anneleri küçükken çok kola içirdi galiba beyinleri asitten erimiş

Raporun genelinde tepeden bakan bir tavır var. Bu hissiyat sadece ben de mi oluştu?

Gelecek stratejiler babalar ve yaşı geçkin anneler olsa bile bayan mükemmeller yer mi bunu coca cola?

Çocuğa kola verecek baba ve aile büyüklerine soğuk su niyetine buzlu cola veririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…