Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

zaten yıllaaardır içmiyordum , büyük bir hata yapmışlar bayan mükemmellere.
Reklamlarında hep aile gösterirler ya o reklamlarda görünmese de colayı anneler aldırır anne eve sokmazsa ne olacak hiç düşündü mü acaba?

Bence fazla çalışanı var iş veremeyince KK ile bir uğraşın bakalım demişler

Kadınların bilinçlenmesinden çok rahatsız olmuşlar sanırım.
2 aylık haftada 2 günlük bir araştırmayla bu kadar somut çıkarımlar nasıl yapabilmişler?
Kendi eğitim seviyeleri ortada. Karalamak adına, düşük ve yanlış örneklemleri alıp yanlış çıkarımlar yapmışlar.

Böyle bir araştırma geçerliliğini yitirir. Örneklem seçimi, zaman seçimi vs yanlış kusura bakmayın otur sıfır aldınız.

Normal bir araştırmada araştırmanın kalitesi adına izin alınması gerek diye düşünüyorum. Ve araştırma ilerlenirkeb bilgilendirilmeli. Bunların hiçbiri yapılmadığına göre bir yaptırımı olmalı. Elin adamları, kadınları gelip kendi düşüncelerini ispatlamak için yanlış örneklerle bizi bu şekilde karalayamazlar.

Neyse ki onların araştırmasına kimsw itibar etmez zaten. Çünkü fazla batmışız onlara bu da iyi bir şey

Orjinal dokümanı mı istiyorsunuz ? İnternetten indirmedim. Bir vesile ile elime geçti. Internette paylaşılacak bir dosya değil : ))
Orjinale gerek yok tabi ki..
Size burada elbette inanıyoruz.
O linki burada her yerde paylaşmak için istedim.
Bir nevi çakallık için yani

Esim zaten uzuuunca zamandir eve sokmiyordu suan benim gozumde de degersizlesti ve bitti.
Yani koskoca firmanin isi gucu yok bunlarla mi ugrasiyor. Pes!

Eyleme gerek yok ki ? Son sayfaları bir okuyun gazlı içeceklerin 10 sene içinde biteceği sonucu çıkmış.
Orayi bir nebze anlarim hani marka ne durumda kullanicilar nasil yorumlar yapiyor vs . ama ilk sayfalar cok cirkindi.
Reel hayatta bulamadigi degeri ilgiyi birbirlerine gosteren yapmacik insan toplulugu gibi gosterilmis alaya alinmis.

Eyleme gerek yok ki ? Son sayfaları bir okuyun gazlı içeceklerin 10 sene içinde biteceği sonucu çıkmış.

10 sene bile ömürleri olduğunu zannetmiyorum. O kadar sık reklama dönüyorlar ki, zorda olduklarını bağırıyorlar resmen.
İnsanlar bilinçleniyor. Gençlere, iftar sofralarına, yılbaşlarına, bayramlara oynamaktan ileri gidemiyorlar.

Orayi bir nebze anlarim hani marka ne durumda kullanicilar nasil yorumlar yapiyor vs . ama ilk sayfalar cok cirkindi.
Reel hayatta bulamadigi degeri ilgiyi birbirlerine gosteren yapmacik insan toplulugu gibi gosterilmis alaya alinmis.

hımmm evet o bölüm

şu şekilde olan alanlar

kullanıcı yorumları ama kullanıcı ismi kullanmamışlar.

coca cola böyle bir hadsizlik yapıp kendini belli etti diye birden marketlere koşup kolaaaaaaaaaa diye bağırarak etrafta çılgınca kola içmeyeceğiz ki ne alaka şimdi bu araştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…