[h=2]Gezi Parkı olaylarının yıldönümü için Taksim'e giden CNN International muhabiri Ivan Watson Twitter'dan gözaltına alındığını söyledi, polisin bu sırada poposuna vurduğunu ekledi.[/h]
Her olumsuzlukta Türkiye'den yayına geçen CNN de yine Taksim'deydi. Pasaportu sorulan CNN Muhabiri Ivan Watson, pasaportunu uzun süre göstermek istemedi.
Polis Watson'ı da pasaportunu incelemek üzere Taksim Meydanı'nda bulunan ekip otosuna götürdü. CNN muhabiri Ivan Watson ise polisin poposuna vurarak gözaltına alındığını iddia etti.
Watson, Twitter hesabında attığı mesajda "Ben ve ekibim canlı yayının ortasında gözaltına alındık. Polis popoma vurdu" diye yazdı. Öte yandan Watson, belgelerini göstermesinin ardından salıverildi.
[h=4]"POLİSLER BİZE O.. ÇOCUĞU DEDİ"[/h] Watson, geçtiğimiz yıl Gezi olaylarını takip etmiş ve benzer bir tweet'le gündeme gelmişti: "Sivil kıyafetli polisler, bana ve CNN ekibine o..çocukları dedi."
Hani twittera "Sivil kıyafetli polisler, bana ve CNN ekibine o..çocukları dedi." yazmisya muhabir arkadas:) Polislerin öyle dediklerini zannetmiyorum ama muhabir kendine bunu yakistiriyorsa demek ki adamin bir bildigi var:)
Tamam muhabir (!) beyfendi sen öyle diyorsan, öylesindir, biz senden iyi mi bilecegiz?
pasaportu yanında olmayan veya göstermeyen adama çay mı ikram edicekler..
yurt dışında öyle mi yapıyolarmış..
tabiki merkeze götürücekler..
ayrıca adam nasıl anlamış türkçe küfrü...
pasaportu yanında olmayan veya göstermeyen adama çay mı ikram edicekler..
yurt dışında öyle mi yapıyolarmış..
tabiki merkeze götürücekler..
ayrıca adam nasıl anlamış türkçe küfrü...
Kendi ülkelerinde ise ucaktan inenleri süpheli bulurlarsa derhal silahlarina davranip " don´t move" diye bagiriyorlar..
Sanki ülkelerini bombalamis muamelesi yapiyorlar..
Ama zaten onlar Amerikali onlar yapar, senin ülken yapamaz, senin ülken 3. dünya ülkesi ve onlarin istediklerini yapabilecekleri biryer onlara ve Ülkemizdeki isbirlikcilerine göre..
Ama anlamadiklari su; " kardes sizin o bildiginiz Türkiye yok artik"