• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CNN International muhabirine canlı yayında gözaltı

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Dış mihrak diyedir..Aman aman ülke karıştırırlar.
Ben o gazeteci yerinde olsam tekme atan kişi için dava açardım aihm'de.

LG-P710 Tapatalk

Sen Cnn muhabirini yaka paça canlı yayında gözaltına al sonra basın özgürlüğüne laf söylediklerinde utanmadan bir de ahkam kes:ssz:

Son düzenleme:
Serbest bırakılan Ivan Watson, “Türkiye polisi Başbakanlık’tan aldığı basın kartımla yetinmedi. ‘Bunların birçoğunun sahtesi yapılıyor” diyerek benden pasaportumu istedi” diye yazdı.

Watson, gözaltı sırasında kendisine ‘diz atan’ polisin özür dilediğini de duyurdu.

Dış mihrak diyedir..Aman aman ülke karıştırırlar.
Ben o gazeteci yerinde olsam tekme atan kişi için dava açardım aihm'de.

LG-P710 Tapatalk

Acar zaten emin ol, gerekcesi yoksa polis dokunamiyor bile onun ulkesinde...

Turkiye zaten basin ozgurlugu konusunda 180 ulkede 154. olmus, misafirde umdugunu degil buldugu tekmeyi yemis!!

Nerden geldim lan ben bu ülkeye bakışı.

$Bo-ekIECUAAPxhc.jpg

Taksim'de bir binaya "Korkmayın" yazılı pankart sarkıtan 2 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 2 kişi, polis merkezine götürülürken asılan pankart da indirildi. (Faruk KAHRAMAN/DHA)

fft81_mf2205497.Jpeg

Taksim Meydanı’nda Gezi Parkı’nın birinci yıldönümü için eylemler başlarken, CNN’in muhabiri Ivawn Watson canlı yayında gözaltına alındı. Watson, Twitter hesabından, “Türkiye polisi beni ve ekibi Taksim Meydanı’nda canlı yayın sırasında gözaltına aldı. Bir polis beni k.ç.mdan tekmeledi” mesajı yazdı

http://webtv.radikal.com.tr/turkiye/7854/cnn-international-muhabirine-canli-yayinda-gozalti.aspx

bbc hem web sayfasinda hemde haber bultenlerinde olaylari 1.haber olarak verdi. ilgilenenler icin link.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-27649472

Polisin biri de bir milletvekilinin boğazına sarılmış.
Belki seviyordu! bilemiyeceğim ama yeteri kadar ünlü değilmiş aynı bu spiker gibi...

komple çok abartılı buldum,
bir yaka paça kameralara baka baka göz altına almaya çalışıyo, diğeri tamda beklediği buymuş gibi gözaltına alınma ve hain polis şovu yapıyo. ahhh tekme yedim................

Başbakan Erdoğan bugünkü grup toplantısında, 31 Mayıs günü Gezi eylemleri sırasında canlı yayında gözaltına alınan CNN International muhabiri Ivan Watson'ı 'ajan olmakla' suçlamıştı.

Başbakan Erdoğan bugünkü grup toplantısında CNN International muhabiri Ivan Watson'ın canlı yayında gözaltına alınmasına değinmiş ve Watson'ı 'ajan olmakla' suçlamıştı.

Erdoğan'ın sözleri şöyleydi: "O CNN International'in dalkavuğu orada bir şeyler yapmaya çalışıyor. Geçen yıl 8 saat aralıksız yayın yaptı. Şimdi de suçüstü yakalandı. Bunlar görevli, bunlar ajan görevi icra ediyor."
Bu sözlerin ardından CNN International'ın halkla ilişkiler departmanı Radikal'e şu cümleyi iletti:

“Türkiye ile ilgili haberlerimizin net bir biçimde arkasındayız -ki bu haberler adil, somut verilere dayalı ve tarafsız olmuştur, olmaya devam etmektedir. (We stand unequivocally by our reporting from Turkey, which has been and continues to be fair, factual and impartial.)”
http://www.radikal.com.tr/turkiye/c...le_ilgili_haberlerimizin_arkasindayiz-1195351

Bu ülkede zaten her an herkesin göz altına alınma riski var özel bir çaba harcaman gerekmiyor bunun için.
Taksimde özellikle gezi civarlarında çok tedirgin oluyorum.
Dolayısıyla CNN muhabirinin göz altına alınmasına ben hiç şaşırmadım.
Bazı arkadaşlar sormuş ne hakla, hangi gerekçe ile vs. vs.
Bu ülkede özellikle son zamanlarda hakkı ile yapılan bir şey gördünüz mü? ben görmedim.
İstediklerini onlara verdiğimiz için Türk polisi ile bir kez daha gurur duydum.

Back