• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cnc iğneli epilasyon

dogsun gunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
CNC iğneli epilasyon.Yüzümde iz leke ve bitmeyen tüylerimle bu satırları size yazıyorum.Ben bu yere ilk başladığımda zahmet edipte hiç google yorumlardan aratma yapmadım,yapan binlerce kişiyi gördüğümde de ne yalan söyleyeyim kendimzeka seviyemden şüphe ettim.Yahu insan hiç mi araştırmaz hiç mi merak etmez yorumları okumaz,hem canını emanet ettiğin hem binlerce liranı feda ettiğin bir yer.Bakın sevgili arkadaşlarım iğne batırılınca hafif bir ağrı hissedersiniz ama kılın çekildiğini asla hissetmemelisiniz.Bunlar bildiğin katır kütür cımbızla kılı yakmayı beceremedikleri için direk çekiyorlardı.Oranın sahibi nevin,bu nevin kızıyla birlikte orayı işletiyor,kızı konuşmayı bile beceremeyen iletişimi sıfır vasıfsız beceriksiz biri,ne profesyonellik var ne kurumsallık her söylediğinize boş boş cevaplar veren iş bilmez bir yer.Sizleri bağımlı hale getiriyorlar sürekli gidip gidip geliyorsunuz bi bakmışsınız aylarınız paranız yüzünüz heba olmuş işte o zaman yahu bunda bir gariplik var deyip olayı çakıp gitmiyorsunuz ama işte o zamanda onlar sizin gibi insanların binlerce lirasına çöküyor diğer insanlarda ayılana kadar onlarında binlerce lirasına çökülüyor ve bu bir sürkülasyon halinde devam ediyor.Ben oraya il sağlık müdürlüğünü ve polisi göndereceğim vergi kaçakçısı olduğunuzu da ekleyeceğim.Sevgili arkadaşlarım lütfen önce bi kaç yeri iyice araştırın gidin beş dk,on dk deneyin dediğim giib asla kılın çekildiğini hissetmemelisiniz iyice araştırıp gidin sizleri Allaha emanet ediyor,o yalancı düzenbaz aileyide Allaha havale ediyorum paramı da haram ediyorum

Back