• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CNBC-e’den sonra e2 de kapandı

demlicaykeyfi

Ve dünya bir çölse durma. Seraba su getir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
8.810
12.560
298
31 Ocak Pazar gecesi itibariyle yayın hayatını sonlandıracak olan kanal, ABD’de yayınlanan pek çok dizi ve‘talk show’u Türkiyeli izleyiciyle buluşturuyordu. Doğuş Yayın Grubu’ndan yapılan açıklamada, e2’nin kapatılma gerekçesi ‘dizi ve programların yayın haklarının sona ermesi’ olarak gösterildi. İlgiyle izlenen ‘Arrow’ ve ‘The Musketeers’ dizilerinin 2. sezon final bölümleriyle kapanış yapacak e2’de yayınlanan dizi ve programlar ‘TLC’adlı kanala geçecek.

http://www.milliyet.com.tr/cnbc-e-den-sonra-e2-de-kapandi-gundem-2187496/

ben son zamanlarda izlemiyordum da, eskiden çok izlerdim, rachael ray, ellen, merlin, big bang teory falan...
Biz digiturk tarzi bir uydu kullanmadigimiz icin zaten bu tarz kanallarin sayisi belliydi. Simdi bir tlc kaldi. Ben de haftasonu sabahlari nickelodeon kuşagini izlerdim :KK19:ve yabanci diziler :KK48:

Biz digiturk tarzi bir uydu kullanmadigimiz icin zaten bu tarz kanallarin sayisi belliydi. Simdi bir tlc kaldi. Ben de haftasonu sabahlari nickelodeon kuşagini izlerdim :KK19:ve yabanci diziler :KK48:

bizim bu kanal grubuyla ilgili en sıkı takip ettiğimiz eskiden cnbc e de haftasonu sabahları çıkan sünger bob:KK48: koca koca insanlar oturup sünger bob bekliyorduk:KK70:

Pamuk eller cebe, bir platforma bağlanması lazım dizi film takip etmek isteyenlerin artık.
Son zamanlarda cnbc-e ve e2 pek uğradığım kanallar olmasa da beni yabancı dizilerle tanıştıran kanallar oldukları için yerleri ayrıydı. Yazık oldu.

Çok iyi olmuş film kalitesi düşüktü
saçma sapan şeyler
eskisi gibi herşeyi izliyecilere yutturamıyorlar , izlenmeyincede reklam gelirleri düşük düzeyde kalıyor ondan kapanmıştır

bizim bu kanal grubuyla ilgili en sıkı takip ettiğimiz eskiden cnbc e de haftasonu sabahları çıkan sünger bob:KK48: koca koca insanlar oturup sünger bob bekliyorduk:KK70:
Aynen ya, sunger bob icin erkenden uyandigimi bilirim. Eskiden de rugrats vardi :KK19:

En sevdiğim iki kanaldı. He oturup da pek izlediğim yoktu, tv izlemem zaten ama yayın akışı tam bana hitap ediyordu. Ben zaten dizileri internetten takip ediyorum.

Back