Cmv ıgm pozitif yardım

ozlemhsan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
1.177
1.343
Arkadaşlar selam, 9+3 gebeyim. Dün yaptırdığım cmv ıgm testi 1.37 ile pozitif geldi. Okuduklarım beni korkuttu. Bu durumu yaşayanlar bilgilerini paylaşabilirler mi?

Aviditeydi sanırım testin adı onu yapmaları lazım hastalığı ne zaman geçirdiğinizi bulmak için

Aviditeydi sanırım testin adı onu yapmaları lazım hastalığı ne zaman geçirdiğinizi bulmak için
Az önce gidip başka bi merkezde hem cmv ıgm, ıgg hemde avidite için test verdim. Sonuç 5 gün gibi bi sürede çıkıyomuş, stresle bekliycem bakalım.

Merhaba bende cmv igm yaptirdim. Sonuc 0,31 negatif. Bu normal mi? Dr.a yazdim halen donmeid. Internnete okuyorum anlamadim.poztif mi iyi negatif mi?

evet avidite yüksek çıktı, başka merkezde verdiğim ıgm değeri de negatif çıktı çok şükür

evet avidite yüksek çıktı, başka merkezde verdiğim ıgm değeri de negatif çıktı çok şükür
Merhaba iki ayrı merkezde iki farklı değer mi çıktı yoksa igg mi negatif çıktı ? Avidite önemli diyorlar yuksek cikmasi ne demek.

Benim hem IgM pozitif hem igg pozitif aviditeyi bekliyorum...

İlk verdiğim merkezde ıgm de ıgg de yüksek çıktı. Sonra ki merkezdede ikisini de verdim, ayrıcs avidite de verdim. İgm sonraki merkezde negatif çıktı. Igg zaten bağışıklığın var demek. Aviditem de yüksek çıktı o da önceden geçirilmiş enfeksiyonu gösteriyor.

Peki kadın doğum doktorunuz ne dedi avidite önemli dediler bana şuan geçiriyor musunuz vs diye. Enfeksiyon hastalıkları doktoru IgM değeri için önceden geçirmis de olabilirsiniz demisti.

Peki kadın doğum doktorunuz ne dedi avidite önemli dediler bana şuan geçiriyor musunuz vs diye. Enfeksiyon hastalıkları doktoru IgM değeri için önceden geçirmis de olabilirsiniz demisti.
Sakin olun öncelikle, enfeksiyon doktorunun söylediği aynı şeyi söyledi. Bazen ıgm yalancı pozitif çıkabiliyor dedi.

Zaten avidite yçtestğnde yazıyordu benim en az 6 ay önce geçirilmiş enfeksiyon diye. Somrasında doktorum da aynı şeyi söyledi

Çok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum inşallah ben de atlatirim bunu da...
İnşallah, yanlış pozitif çıkma olasılığı yüksek bir testmiş. Aviditeniz yüksek gelir umarım rahatlarsınız. Sağlıkla gelsin bebeğiniz

İnşallah, yanlış pozitif çıkma olasılığı yüksek bir testmiş. Aviditeniz yüksek gelir umarım rahatlarsınız. Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Evet çok şükür bu sabah sonuçlandı aviditem yüksek çıktı ilk yükseği görünce bir sinir geldi sonradan açıklamayı okuyunca rahatlama çok sağolun tekrardan

Geçmiş olsun Cmv niz pozitif mi çıktı sizinde
Teşekkür ederim evet cmv IgM ve igg pozitif , avidite değerim yüksek geldi şimdi rahatladım.

Çok sevindim inşallah bi daha yaşaöayız böyle sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…