- 16 Ekim 2017
- 1.177
- 1.343
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce gidip başka bi merkezde hem cmv ıgm, ıgg hemde avidite için test verdim. Sonuç 5 gün gibi bi sürede çıkıyomuş, stresle bekliycem bakalım.Aviditeydi sanırım testin adı onu yapmaları lazım hastalığı ne zaman geçirdiğinizi bulmak için
İnşallah güzel çıkar sonuçlarınızAz önce gidip başka bi merkezde hem cmv ıgm, ıgg hemde avidite için test verdim. Sonuç 5 gün gibi bi sürede çıkıyomuş, stresle bekliycem bakalım.
Arkadaşlar selam, 9+3 gebeyim. Dün yaptırdığım cmv ıgm testi 1.37 ile pozitif geldi. Okuduklarım beni korkuttu. Bu durumu yaşayanlar bilgilerini paylaşabilirler mi?
Merhaba çıktı mı sonuçlarınızAz önce gidip başka bi merkezde hem cmv ıgm, ıgg hemde avidite için test verdim. Sonuç 5 gün gibi bi sürede çıkıyomuş, stresle bekliycem bakalım.
Merhaba iki ayrı merkezde iki farklı değer mi çıktı yoksa igg mi negatif çıktı ? Avidite önemli diyorlar yuksek cikmasi ne demek.evet avidite yüksek çıktı, başka merkezde verdiğim ıgm değeri de negatif çıktı çok şükür
Sakin olun öncelikle, enfeksiyon doktorunun söylediği aynı şeyi söyledi. Bazen ıgm yalancı pozitif çıkabiliyor dedi.Peki kadın doğum doktorunuz ne dedi avidite önemli dediler bana şuan geçiriyor musunuz vs diye. Enfeksiyon hastalıkları doktoru IgM değeri için önceden geçirmis de olabilirsiniz demisti.
Çok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum inşallah ben de atlatirim bunu da...Zaten avidite yçtestğnde yazıyordu benim en az 6 ay önce geçirilmiş enfeksiyon diye. Somrasında doktorum da aynı şeyi söyledi
İnşallah, yanlış pozitif çıkma olasılığı yüksek bir testmiş. Aviditeniz yüksek gelir umarım rahatlarsınız. Sağlıkla gelsin bebeğinizÇok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum inşallah ben de atlatirim bunu da...
Geçmiş olsun Cmv niz pozitif mi çıktı sizindeÇok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum inşallah ben de atlatirim bunu da...
İnşallah, yanlış pozitif çıkma olasılığı yüksek bir testmiş. Aviditeniz yüksek gelir umarım rahatlarsınız. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Teşekkür ederim evet cmv IgM ve igg pozitif , avidite değerim yüksek geldi şimdi rahatladım.Geçmiş olsun Cmv niz pozitif mi çıktı sizinde
Çok sevindim inşallah bi daha yaşaöayız böyle sıkıntılarEvet çok şükür bu sabah sonuçlandı aviditem yüksek çıktı ilk yükseği görünce bir sinir geldi sonradan açıklamayı okuyunca rahatlama çok sağolun tekrardan
Teşekkür ederim evet cmv IgM ve igg pozitif , avidite değerim yüksek geldi şimdi rahatladım.