cmv igg

kan testimde anti cmv igg pozitif diyor değer 260 ne anlama geliyor bu çok tedirginim
Doktorunuz sonucu gördü mü ? "anti cmv igg pozitif" olarak arama motorunda aratınca bilgi veren doktor siteleri mevcut. Şu anda hamile misiniz veya hamilelik şüpheniz var mı ? Panik yapmadan önce doktorunuzla görüşün.

Böyle birşey paylaşmış bir üye nickini sildim bu işinize yararmi ?

Eklentiler

• Screenshot_20240219-145818_1.jpg
    Screenshot_20240219-145818_1.jpg
    270,8 KB · Görüntüleme: 224
Doktorunuz sonucu gördü mü ? "anti cmv igg pozitif" olarak arama motorunda aratınca bilgi veren doktor siteleri mevcut. Şu anda hamile misiniz veya hamilelik şüpheniz var mı ? Panik yapmadan önce doktorunuzla görüşün.
görüşeceğim bugün, hamilelik durumu yok nikah için test yapıldı

Cmv bizim hayatımızı kararttı enfeksiyon bitene kadar çocuk düşünmeyin bebeği mahvediyor

anladım teşekkür ederim
size de çok geçmiş olsun en yakın zamanda şifa diliyorum 🙏🏻
Yetişkinlerde bir sıkıntı olmuyor grip gibi atlatıyorlar ama Bebek de çok büyük sorunlara yol açıyor onun için tamamen temizlenene kadar hamile kalmayın ama atlatmanız çok iyi olmuş ben gebelikte geçirdim bu virüsü onun için bebeğim de çok fazla hasarlı hastalık kaldı siz dikkat edin

arkadaşlar korkutmayın ya :) eşim ilik nakli oldu, 3 kez cmv pozitif geldi. Korkulacak bir durum değil, değeri yüksek de değil zaten. Değer 1000 olana kadar nakil hastalarına bile tedavi uygulanmıyor. Citovir diye ilacı var gerektiğinde o kullanılıyor. C vitamini bol alın kafi.

Griple zerre alakası yok.
İleri safhada ishal kusma iştah kapanıklığı vs yapabilir ki onun için değerin 5.000 falan olması lazım :)

arkadaşlar korkutmayın ya :) eşim ilik nakli oldu, 3 kez cmv pozitif geldi. Korkulacak bir durum değil, değeri yüksek de değil zaten. Değer 1000 olana kadar nakil hastalarına bile tedavi uygulanmıyor. Citovir diye ilacı var gerektiğinde o kullanılıyor. C vitamini bol alın kafi.

Griple zerre alakası yok.
İleri safhada ishal kusma iştah kapanıklığı vs yapabilir ki onun için değerin 5.000 falan olması lazım :)
anladım çok teşekkür ediyorum 😊 biraz evham yapmışım doktorla da görüştüm zaten içim rahatladı

X