- 8 Temmuz 2017
- 139
- 26
- Konu Sahibi Minikkedi00
Kan testinde cmv igg yüksek çıktı 6 haftalık hamileyim ? Bir sıkıntı var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ne oldu dkrlar ne dedi benimde şuan cmv igg yüksek 500 yazıyor korkuyorumKan testinde cmv igg yüksek çıktı 6 haftalık hamileyim ? Bir sıkıntı var mı?
igg o virüse karşı bağışıklığınız var demek. igm vücutta aktif virüs var demek. eğer igg pozitifse normal hatta iyi bir durum. bende tüm virüsler igg pozitif çıktı doktorum çok iyi hepsine bağışıklığın var dedi. endişe etmeyin yaniSonuç ne oldu dkrlar ne dedi benimde şuan cmv igg yüksek 500 yazıyor korkuyorum
Igm ler de değer normal yazıyorigg o virüse karşı bağışıklığınız var demek. igm vücutta aktif virüs var demek. eğer igg pozitifse normal hatta iyi bir durum. bende tüm virüsler igg pozitif çıktı doktorum çok iyi hepsine bağışıklığın var dedi. endişe etmeyin yani
yok hic sorun yapma. ben de 5.haftada yaptırmıstım bu testleri. dediğim gibi benim tüm virüslerin igg pozitif çıktı ama doktorum bağışıklığın var dedi. igm pozitif oşursa sıkıntı. su an 11.haftadayım her sey yolunda hiç canınızı sıkmayınIgm ler de değer normal yazıyor
İnşallah içim bir tuhaf oldu nette hersey kötü yazıyor okumak istemedim burda tecrübeli. Anneler vardır diye yazayım dedim
Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasin 6 haftalık kalp atışı varmış aklımda dolu sorular
Merhaba benimde sitomegalovirüs testim pozitif çıktı 2 aylık gebeyim. Daha sonra çağırıldım bir daha kan alındı ve özel bakıldı ne zaman geçirmişim diye şimdimi önce mi oda eskiden geçirdiğime dair çıktı okul öncesi öğretmeniyim hasta olan çocuklardan geçiyormuş çok büyük ihtimalle. Bir sıkıntı olmaz denildi böyle bişey yaşayan varsa yazarsanız çok sevinirim. Gebeyken geçirmemişim virüsü çok rahatladım ama deneyimli birileriyle konuşmak isterimigg o virüse karşı bağışıklığınız var demek. igm vücutta aktif virüs var demek. eğer igg pozitifse normal hatta iyi bir durum. bende tüm virüsler igg pozitif çıktı doktorum çok iyi hepsine bağışıklığın var dedi. endişe etmeyin yani
onla ilgili bilgim yok. umarım bilgisi olan birileri yardımcı olur. ama doktorunuz sorun görmediyse endişe etmeyin benceMerhaba benimde sitomegalovirüs testim pozitif çıktı 2 aylık gebeyim. Daha sonra çağırıldım bir daha kan alındı ve özel bakıldı ne zaman geçirmişim diye şimdimi önce mi oda eskiden geçirdiğime dair çıktı okul öncesi öğretmeniyim hasta olan çocuklardan geçiyormuş çok büyük ihtimalle. Bir sıkıntı olmaz denildi böyle bişey yaşayan varsa yazarsanız çok sevinirim. Gebeyken geçirmemişim virüsü çok rahatladım ama deneyimli birileriyle konuşmak isterim
Bende aynı durumdayım okul öncesi öğretmeniyim ama bir buçuk senedir çalışmıyorum 32,8 çıktı.Merhaba benimde sitomegalovirüs testim pozitif çıktı 2 aylık gebeyim. Daha sonra çağırıldım bir daha kan alındı ve özel bakıldı ne zaman geçirmişim diye şimdimi önce mi oda eskiden geçirdiğime dair çıktı okul öncesi öğretmeniyim hasta olan çocuklardan geçiyormuş çok büyük ihtimalle. Bir sıkıntı olmaz denildi böyle bişey yaşayan varsa yazarsanız çok sevinirim. Gebeyken geçirmemişim virüsü çok rahatladım ama deneyimli birileriyle konuşmak isterim
Birşey sorabilir miyim benim antiHbs testim yüksek çıkmıştı bunun anlamı nedir acaba bağışıklık ile ilgili miİgg bağışıklık , igm vücutta olan hastalık demek. Yani bağışıklığın var ve hastalık yok demek. Bir sıkıntı yok
Benim de yüksekti hatta kırmızı gözüküyordu sonuçta ama bağışıklığım var ya da hepatit b aşısı olduğum anlamına geliyormuş. Ben aşı olmuşum bebeklik aşısı olarak geçiyor.Birşey sorabilir miyim benim antiHbs testim yüksek çıkmıştı bunun anlamı nedir acaba bağışıklık ile ilgili mi
Ben aşı olmadım önceden olmuşsam bilmiyorumBenim de yüksekti hatta kırmızı gözüküyordu sonuçta ama bağışıklığım var ya da hepatit b aşısı olduğum anlamına geliyormuş. Ben aşı olmuşum bebeklik aşısı olarak geçiyor.
Bağışıklık kuzumBirşey sorabilir miyim benim antiHbs testim yüksek çıkmıştı bunun anlamı nedir acaba bağışıklık ile ilgili mi
Yani iyi yönde mi , yoksa bağışıklık baskılayıcı ilaç mı kullanmalıyımBağışıklık kuzum
Enabızda önceden olduğunuz aşılar gözüküyor zaten olmuşsanız da bebekken olmuşsunuzdur. hepatit kan yoluyla bulaşabilen bir hastalık olduğu için anne karnındaki bebeği koruma ve varsa önlem almak amaçlı yapılan testler içinde yer alıyor.Ben aşı olmadım önceden olmuşsam bilmiyorum
Bunun gebelikte düşüğe bi etkisi var mı peki
İyi tabi kii. Bu hastalığı kapamayacağın anlamına geliyor. Bu güzel bir şeyYani iyi yönde mi , yoksa bağışıklık baskılayıcı ilaç mı kullanmalıyım