ben ilk açıldığı sene bera ya gitmiştim,odaları falan gerçekten cok guzeldi,havuzunu da begenmiştim,ama sahili cok dar,yanda rus otelleri vardı,ve bizim girdiğimiz yerlerde dolaşıyorlardı hep,o yönden çok rahatsız olmuştuk,şimdi nasıl bilmiyorum tabi,bi de denizi cok iyi değildi,kumluk değildi,ama otel ve yemekler guzeldi,
sonraki sene sah inn e gittim,oranın havuzu daha buyuk daha guzel,çok geniş bir alana kurulmuş,yeşillik,yürüyüş yapacak alanlar fazla, ayrıca sahili beraya gore daha güzel,upuzun bir sahili var,yanında başka otel falan hiçbişey yok,sahilin diğer ucuna gidip bikiniyle girseniz kimse gormez bile belki,ama buranın da odaları kotu,5 yıldıza gore bence cok kotu,oyle luks bişey beklemeyin,ayrıca ben gittiğimde yemekleri de cok hoş değildi,tabi bunlar 2-3 sene onceydi şimdi neler değişti orasını bilmiyorum.
ben balayına gidecek olsam hiçbirine gitmezdim heralde,çünkü eşinizle sadece denize girebilirsiniz,beraber havuza girme durumu olmuyo,denizde de haşemayla hiç sevmiyorum ben( tabiki herkesin kendi tercihi
Şah İnn Paradise güzel bir otel bizim tur şirketimiz satıyor. Otele kapıdan giriş yapmaya kalktığınızda çok daha fazla para ödemek zorunda kalırsınız fakat tur şirketiyle çok daha ucuza gidersiniz ve şuan türkiyede en uygun fiyata otel satan bizim firma diebilirim. İlgilenen arkadaşlar olursa özelden mesajla bana ulaşmaları yeterli. İsteyenlere firma adını vs. verebilirim ztn googledada sıkça adına rastladığınız tur şirketlerinden birinde çalışıyorum. Hem ben sizi iyi yerlere gönderirim hem ben para kazanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?