• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Clup Avenue Ankara düğün yapan varmı?

mekana internetten baktım çok güzelmiş. ama fiyatları nasıl acaba? burda hiç düğüne gitmedim gitmek isterdim..:1:

mekana internetten baktım çok güzelmiş. ama fiyatları nasıl acaba? burda hiç düğüne gitmedim gitmek isterdim..:1:

Fiyatlar ne çok düşük ne çok yüksek ama benim hayalimdeki yerdi bu yüzden nişanlım onay verdi:) ama daha önce hiç bir tanıdığım orda düğün yapmamış ve kaygılarım var:(

Tutmaya gidince daha önceki düğünlerden görüntüler izlemek istersen izletirler belki seninde kaygıların geçer.. inşallah herşey istediğin gibi olur...

mekanla ilgili hevesini kırmak istemem ama, bir arkadaşımın düğünü orda olmuştu ve gerçekten kötüydü, ses sistemi kötüydü, garsonlar çok seviyesizdi yemekler geç ve soğuk geldi, dünyanın parasını verdiler oraya kızın en güzel günü burnundan gelmişti. sonradan bi iki kişiden daha duydum ve şikayet sitelerinden birinde benzeri ve daha fazlası şikayetlerle düğünü rezil olmuş bir çiftin yorumunu okudum. ben de çok istiyordum orayı kendim için, danas geceleri düzenliyoruz orda yazın çok hoş bir mekan ama düğünümü emanet etmem artık.

mekanla ilgili hevesini kırmak istemem ama, bir arkadaşımın düğünü orda olmuştu ve gerçekten kötüydü, ses sistemi kötüydü, garsonlar çok seviyesizdi yemekler geç ve soğuk geldi, dünyanın parasını verdiler oraya kızın en güzel günü burnundan gelmişti. sonradan bi iki kişiden daha duydum ve şikayet sitelerinden birinde benzeri ve daha fazlası şikayetlerle düğünü rezil olmuş bir çiftin yorumunu okudum. ben de çok istiyordum orayı kendim için, danas geceleri düzenliyoruz orda yazın çok hoş bir mekan ama düğünümü emanet etmem artık.

Aslında öyle sıkıntılar yaşanmış ama el değiştirdi orası ve şimdi mükemmel :)İyi düşünüyorum iyi olacak inşallah evet dünyanın paraını verdim ama oraya değer:)

merhabalar :) benimde düğünüm orada olucak ve bende çook beğenerek tuttum inşallah güzel olcak:)

Bu yorumlar beni de şaşırttı. Ben de bir kaç düğüne katıldım aynı mekanda ve de hizmet çok kötü değildi. Kısmetse Ağustos ayında evlenmeyi planlıyorum ve de bu mekana direkt gittim sanıyorum el değiştirmiş ve de mekan bambaşka bir hal almış, yeni organizasyon ekibi bu konuda çok ciddi görünüyordu, çünkü biz mekana girer girmez bizi kapıda karşıladılar, önce makanı dip köşe gezdirdiler ve düğün günü olacakları bir bir anlattılar. Eskiden bizim düğün esnasında siyah perdelerle kapalı bir bölme vardı orayı sanıyorum yeni tasarlamışlar, oraya bütün konseptlerinden demolar koymuşlar (benim en çok ilgimi çeken ise kına konsepti oldu) neyse oraya geçtik, menü fiyatlarını da aldım. İsimleri de WONDERS olarak değişmiş anladığım kadarıyla çünkü bordo renklerde bir dosyada menüleri sundular, bana biraz fiyatları yüksek geldi ama bilmiyorum baktığım diğer yerlerde de özellikle havuz başı hep bu civarda gibi... Ailemle görüşüp karar verecek gibiyim ama bilemiyorum daha yeni incelemeye başladım forumları 1-2 şikayet gözüme çarptı, anladığım kadarıyla ikisi de aynı kişi hemen hemen aynı şeyleri yazmış. Gerekli incelemeleri yaptım ve burada karar kıldım. Organizatör bayan bayağı profesyonel, fotoğrafçıları düğünklibi, sanat ekibi de Ankara'nın gözdesi Paradox olunca hiç düşünmeden kararımı verdim. Ankara Havuz Başı Düğün Denince WONDERS sloganıyla girdikleri sitelerini inceleyin isterseniz Ankara Havuz Başı Düğün Denince WONDERS

Aslında öyle sıkıntılar yaşanmış ama el değiştirdi orası ve şimdi mükemmel :)İyi düşünüyorum iyi olacak inşallah evet dünyanın paraını verdim ama oraya değer:)

merhabalar :) benimde düğünüm orada olucak ve bende çook beğenerek tuttum inşallah güzel olcak:)

kaç kişilik ve ne kadara anlaştınız acaba?

avenue artik wonders oldu.gecen hafta dugun icin oradaydim, onlarin orkestrasi felaket kotu yani hic eglendiremediler, kalabalik dugun oldugu icin orada havuz seviyesinde masalar var bide 5 basmak sonra masalar var oyle olunca dugunden kopmustuk uzaktaydik hic bisey goremedik ve duyamadik. alkol yok zaten. tavuk kotuydu ve buz gibi geldi. dugun basladi 1 saat sonra visne suyu bitti dediler. yani oyle bi tesiste nasil bitiyor anlamiyorum madem alkol yok bari icecekleri tam tedarik etselermis iyi olurmus. acikcasi baska seceneklere bakin derim buyukhanli park otel cok gzl tavsiye ederim.

Kizlar sehir merkezi konumuna aldanipta sakin ruyanizi kabusa donusturmeyin bende bir dugune katildim orkestrasindan tutun suslemesine kadar cok kotu yazan bir arkadasimiza katiliyorum kotda asagida kaliyosun ben direk kafadan eledim demedi demeyin..

Back