- Konu Sahibi bal_bocegi
-
valla ben evli değilim çok fazlada düdüklü kullanmıyoruz evde .. ama tabi düdüklü çalışan evli bayanların çok işine yaran bişey olduğunu buradaki yazılardan okudum eğer sende çalışan evli bi bayan olacaksan clipsolu al derim ama çok kullanmıcam diyorsan normal al mesela hisarda kampanya var düdüklü alana makarna tenceresi süzgeçli veya telfon tencere hediye .. sen ne kadar çok kullanıcaksın ona göre al
Şimdi şöyle bişey var cnm bizim evde de normal düdüklü var kuru fas. nohuttan başka bişey pişmez. Bazılarından duyuyorum düdüklüden her yemeği yapıyolar onalarınki bizimkinden farklımı nasıl oluyor onu bilmiyorum işte. Evet çalışan bi bayan olucam işime yaramıycak kenarda duracak bişeyde istemiyorum. Eğer bu clipsolularda hemen her yemek çabucak oluyosa ondan alıym diyorum ama özelliklerini bilmiyorum netten o kadar araştırmama rağmen açıklayıcı bi site bulamadım. Çevremde de kimse yok sorabileceğim o yüzden burdan paylaşmak istedim.
arkadaşlar,düdüklü herkese her eve lazım bir şey bence...ben kullanıyorum evlideğilim ama kendi evimde herşeyi onunla yapıyorum.baklagillerden tutun haşlamalara,sebze yemeklerinden tutun mercimekli nohutlu çorbalara...yani herşeyde kullanabileceğiniz bir eşyadır düdüklü.
Ama clipso mu eski model mi derseniz,aslına bakarsanız arasında önemli bir fark yoktur.clipsolar daha kolay kullamı ve daha güvenli diyebiliriz.eski modeller ise açma kapaması daha zor o yüzden de kullanımı zor.Ama mesela ben ikisini de kullanabilirim.Eğer siz ilk defa kullanacaksanız clipsolardan alın.daha rahat edersiniz.
Ve tavsiyem mutlaka düdüklü kullanın ve alışın.hem daha sağlıklu hem de zamandan tasarruflu
düdüklünün clipsolusu nasıl oluyor bilmiyorum ama bizim evde düdüklü kullanılır normal düdüklü ek bir özelligi yok alman malı .. bir cubugu vardır pisince haber eder bize..
genellıkle yemeklerı ben yaptıgım ıcın evde düdüklü gercekten acil bir kurtarıcı.. mesela nohut,fasülye vs. yiyeceklerın pişmesi 10 dk yı gecmıyor ama bir pilavda yapılmıyor malesef..
kısacası düdüklü her eve şart.. hatta imkan olsa hem en büyük boy hemde kücük boydan alırdım ben ..
Tam istediğim bi açıklama gamziya teşekkür ederim, yani aradaki tek fark açılıp kapamadaki kolaylık ve güvenlik , Pişirme süresinde herhangi bir farklılık olmuyor, ikisindede her türlü yemeği pişirebiliriz şeklinde anlıyorum. :79:
Canım sizdeki de biizm evdekinden normal olanı alttaki resimdeki, evet düdüklü şart galiba da nohut fasulyeyi nasıl 10 dk da pişiriyosunuz anlamadım bizimki 45 dk da pişiyor nohuttamı bi terslik var düdüklüde mi :82:
aynen öyle canım.açma kapamadaki kolaylık e tabi bu da güvenlik konusunu etkiliyor.:>pişirme özelliği çok değişmiyor teknik aynı sonuçta, buharda pişirme olay.insanın eli alıştığı zaman vazgeçemiyor.
nohut canım en harlı ocakta 10 dk da pişiriyorum ben .. düdüklü ve ateşle alakalı sanırımhatta gecen haftasonu yaptımda acil yemek icin.. tabi annem geceden ıslamıstı ve de haslamıstık
ama bende clpsoyu öneririm .. kapagını acmak cok riskli oluyor diger duduklerı..
Yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kıslarr, takıldıklarım cevap kazandı sağolun. :79:
Yardımcı olabildiysem çok mutlu oldum.Ben KK'dan çok şey öğrendim gerçekten çeyizle alakalı olsun başka konular.Ve eğer ben de şimdi yardımcı olduysam ne mutlu bana
Kesinlikle düdüklü ve kesinlikle clipsolu.. hiçte öyle kenarda kalmıyor 15-20 dk. da çorba yapıyorum 30 dk. da nohut kurufasülye yapıyorum daha bir sürü şey hem zamandan tasarruf hem enerjiden. ayrıca clipsolu olması rahatlık sağlıyor..
Tabiki yardımcı oldun canım, ilgin için teşekkür ederim sağolasın...
Evet cnm burda da öğrendimki clipsolu güvenlik açısından iyi ve yemek konusunda hızlılık karımı verdim clipsolu alıcam şimdi hangi marka alsma diyeee düşünüyorum
emsan yada tefali öneririm canım .. duduklu cok kullanılan bişey olmusken kaliteli olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?