Cilt Bakımı Ürünleri Clinique?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben 3 senedir güneş kremini kullanıyorum (super city block 40 spf) çok memnunum o kadar güneşin altında kalıyorum ama hiç yakmıyo çok güzel koruyo üstelik aşırı beyaz tenliyim

toniği de çok güzel ama paraya kıyamıyorum açıkcası tester ı nı kullanmıştım çok beğenmiştim

arkadaşa da kayınvaldesi bohçada komple clinique seti getirmişti arkadaşta çok memnundu ürünlerinden

Toniğin ne faydasını gördün canım? Yani gözeneklerin açıktı da kapanmasına faydalı mı oldu? Bide ne kadar süre kullandın acaba?

Son düzenleme:
Toniğin ne faydasını gördün canım? Yani gözeneklerin açıktı da kapanmasına faydalı mı oldu? Bide ne kadar süre kullandın acaba?

yıkama jeliyle yıkadığım halde tonikle sildiğimde simsiyah kir çıkıyodu yani ne kadar kir varsa toplayıp temizliyodu :)

cildim daha bi aydınlanmıştı gözeneklere de faydası olmuştu evet ama burundaki siyah noktalar yanaklarda ki sivilce izleri gitmemişti

Gözenekler ve sivilce izleri benim de derdim ama siyah noktam yok hiç. Şu sivilce kırmızılıklarını da düzeltysedi çok iyi olur ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…