• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clinique ürünleri

h.k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
82
13
98
Ankara
Bayanlar bu markanın ürünlerini kullanmayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı, memnun musunuz?

boynerden güzellik uzmanın ısrarı üzerine cilt tonik temzileme ve nemlendirici setini aldım memnun kalmadım:8:37:

öncelikle gözaltı kapatıcısı ve fondöten almayı düşünüyordum sonrasında cilt bakım ürünlerini alacaktım ama bilemedim ki şimdi ne yapsam cilt yapın nasıl cnm?

eyelinerini kullandım memnundum Güneş kremi olarak city blocku 2 yıldır sürekli kullanıyorum. Genelde iyi bir marka. Cilt bakım ürünlerinden memnun olmayanları da duyunca hiç denemedim

Clinique'ten memnun olmayan yoktur herhalde. Cildi alerjik olanlar için çok iyi bir marka.

clinique ürünleri Candır :1: gercekten hepsi muhtesem hiç şaşmam.özellıklede yüz yıkama jeli şahane.ayrıca rujları sahra çölü gıbı olan dudaklarımı pamuk gıbı yumuşak yapıyor.tavsıye ederım :54:

anti blemish sivilce kurutucusunu kullandım hala da kullanıyorum mecburen bitsin diye. verdiğim paraya acıdım daha da almam :19:

Ben Clinique'in neredeyse birçok ürününü kullandım, kullanıyorum, memnun kalmadığım 1-2 şey dışında hemen hemen hepsinden memnun kaldım, süperdir. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi kullanıp da memnun kalmayan yoktur herhalde.. özellikle alerjik ciltlere uygun, tüm ürünleri parfüm içermez, ve birçoğu da yağ içermez.. lise yıllarında başladım Clinique'e, neredeyse 20 yıl olmuş, hala vazgeçmem :34: bana sorabilirsiniz, kullandığım ürünlerse memnuniyetle anlatırım :54:

-örneğin toz pudrası süper,
-ddml nemlendiricisi süper,
-göz kremleri zaten süper,
-all about eyes diye bir kapatıcısı var süper,
-high impact maskara süper. yalnız bunun suya dayaklı olanı yeni çıktı, ben pek beğenmedim, dolgunluk hiç vermiyor, sadece suya dayanıklı.. diğer rimellerimin üstüne kullanıyorum.
-göz kalemleri süper (özellikle ince uçlu asansözrlü olanı),
-kaş kalemini hiçbirşeye değişmem,
-repairwear laser focus serumu adeta bir mucize,
-rujları da gayet güzel (yine bir arkadaş bahsetmiş) ama bence onca para vermeye pek gerek yok, bunların yeşil ambalajlılarını 20 küsur tl'ye internetten alabiliyorsunuz :51: (özelden sorarsanız isterseniz aldığım yeri yazabilirim, burda reklam yapmayayım şimdi. ayrıca orada Clinique ürünleri seyahat boylar acaip ucuza alabiliyorsunuz, 1 büyük fiyatına 3-4 tane seyahat boy alıp çeşit çeşit kullanabiliyorsunuz :32: )
-Clinique dudak parlatıcı pek kullanmamama rağmen bir küçük hediye verilmişti, süper çıktı :32:
-City block renkli nemlendirici güneş koruyucu var bir harika yıllardır vazgeçmem
-Moisture surge tinted moisturizer var onu da günlük evde bile sürünüyorum şahane,
-güneş kremleri gayet güzel,
-az daha unutuyordum Chubby Stickleri anlat anlat bitiremem, kuru dudaklarıma ilaç gibi geldi, favorilerim Two ton tomato ve Super strawberry,
-Göz farları orta düzeyde, ne kötü ne de şahane, ama günlük kullanım için gayet iyiler. çok pırıltılı veya iddalı renkler yok, günlük kullanım için uygun genelde.
-temizleyici rinse off foaming cleanser (beyaz ambalajlı) asla vazgeçmem
-göz temizleyicisi de gayet iyi,
-tonik sadece 4 numara burnumun üstüne sürerdim, siyah noktalar için gayet iyi. ama Avon'un toniğinin de aynı işi gördüğünü keşfettim, artık toniği Avondan alıyorum :21:
parfümünü Happy pek sevmem... koku meselesi malum zevk meselesi...

kısaca 20 yıldır Clinique'in daha birçok ürününü kullandım ve kullanıyorum. şimdi aklıma gelenler bunlar. aklıma geldikçe yazarım yine. veya bana sorabilirsiniz. yani ben tavsiye ederim. cildinize uygun bakım seçtikten sonra memnun kalırsınız bence :34:

kızlar ben clinique ürünlerini boynerden satış temsilcisi ısrarı üzerine aldım nemlendiricisini ve göz altı kapatıcısını yanında da hediye olarak maskara ve göz altı kremini verdiler öncelikle nemlendiricisi normal bi nemlendiriciden farkı yok aksine yüzümde ıslaklık hissi bırakıyor göz altı kapatıcı güzel ama harikalar yaratmıyor maskarasıda aynı şekilde şimdi nemlendirici kendime almak istiyorum ama marka bulamıyorum :S

clinique i bende boynerde satış temsilcisinin ısrarlarıyla denedim ve gerçekten memnun kaldım özellikle tonik,göz kalemi ve pudra çok iyi kesinlikle tavsiye ederim...

clinique in even better fondotenini kullandim bir sure, cildime gercekten zarar vermedigine inandigim bir fondotendi fakat cok acik ten regnime uygun tonunu bulamadim.

Ben Clinique'in neredeyse birçok ürününü kullandım, kullanıyorum, memnun kalmadığım 1-2 şey dışında hemen hemen hepsinden memnun kaldım, süperdir. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi kullanıp da memnun kalmayan yoktur herhalde.. özellikle alerjik ciltlere uygun, tüm ürünleri parfüm içermez, ve birçoğu da yağ içermez.. lise yıllarında başladım Clinique'e, neredeyse 20 yıl olmuş, hala vazgeçmem :34: bana sorabilirsiniz, kullandığım ürünlerse memnuniyetle anlatırım :54:

-örneğin toz pudrası süper,
-ddml nemlendiricisi süper,
-göz kremleri zaten süper,
-all about eyes diye bir kapatıcısı var süper,
-high impact maskara süper. yalnız bunun suya dayaklı olanı yeni çıktı, ben pek beğenmedim, dolgunluk hiç vermiyor, sadece suya dayanıklı.. diğer rimellerimin üstüne kullanıyorum.
-göz kalemleri süper (özellikle ince uçlu asansözrlü olanı),
-kaş kalemini hiçbirşeye değişmem,
-repairwear laser focus serumu adeta bir mucize,
-rujları da gayet güzel (yine bir arkadaş bahsetmiş) ama bence onca para vermeye pek gerek yok, bunların yeşil ambalajlılarını 20 küsur tl'ye internetten alabiliyorsunuz :51: (özelden sorarsanız isterseniz aldığım yeri yazabilirim, burda reklam yapmayayım şimdi. ayrıca orada Clinique ürünleri seyahat boylar acaip ucuza alabiliyorsunuz, 1 büyük fiyatına 3-4 tane seyahat boy alıp çeşit çeşit kullanabiliyorsunuz :32: )
-Clinique dudak parlatıcı pek kullanmamama rağmen bir küçük hediye verilmişti, süper çıktı :32:
-City block renkli nemlendirici güneş koruyucu var bir harika yıllardır vazgeçmem
-Moisture surge tinted moisturizer var onu da günlük evde bile sürünüyorum şahane,
-güneş kremleri gayet güzel,
-az daha unutuyordum Chubby Stickleri anlat anlat bitiremem, kuru dudaklarıma ilaç gibi geldi, favorilerim Two ton tomato ve Super strawberry,
-Göz farları orta düzeyde, ne kötü ne de şahane, ama günlük kullanım için gayet iyiler. çok pırıltılı veya iddalı renkler yok, günlük kullanım için uygun genelde.
-temizleyici rinse off foaming cleanser (beyaz ambalajlı) asla vazgeçmem
-göz temizleyicisi de gayet iyi,
-tonik sadece 4 numara burnumun üstüne sürerdim, siyah noktalar için gayet iyi. ama Avon'un toniğinin de aynı işi gördüğünü keşfettim, artık toniği Avondan alıyorum :21:
parfümünü Happy pek sevmem... koku meselesi malum zevk meselesi...

kısaca 20 yıldır Clinique'in daha birçok ürününü kullandım ve kullanıyorum. şimdi aklıma gelenler bunlar. aklıma geldikçe yazarım yine. veya bana sorabilirsiniz. yani ben tavsiye ederim. cildinize uygun bakım seçtikten sonra memnun kalırsınız bence :34:

Canım ben de şu sıralar temizleyicimi ve toniğimi değiştirmek istiyorum normalde babe kullanıyorum. İlk demizleyici - toniğim. 19 yaşındayım daha önce hiç böyle şeyler kullanmadım babeyi alana kadar. Beni cezbeden fiyatıydı temizleyici tonik ve nemlendiriciyi 130 lira gibi bi fiyata aldım nede olsa ilk deneyim fazla para harcamıyım diye düşündüm ama cildimde hiç bi değişiklik olmadı hiç memnun kalmadım. bi kaç gün kaytarsam cildim pütür pütür bi garip oluyo ve sanki gözeneklerimi açıyo. Ayrıca toniğin kokusundan nefret ettim ve nemlendiricisi aşırı yağlı. Toniğim bitti temizleyicim daha baya var. Bi buçuk aydır kullanıyorum dha yarısına bile gelemedim ama beklemiycem bitmesini. Ben dr murad almayı düşünüyodum ama şimdi clinique te çok aklımı çeldi hem sen övmüşsün hemde fiyatları dr murada göre daha uygun daha büyük bereketli şişeleri var acaba dr murad ürünü kullandın mı hiç hangisini alsam karar veremedim.

Son düzenleme:
Back