Clinique Repairwear Laser Focus Makeup (acilll)

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
87
31
Kızlar Clinique Repairwear Laser Focus Makeup fondöteni kullanan var mı ??? Benim cildim çok kuru cilt tipime göre fondöten arıyorumm yardımcı olursanız sevinirim başka markalar da önerebilirsiniz..

Ben kullanıyorum canım en açık rengini o bile koyu geliyor nemlendirmesine gelince benim cildim normal ama nemsiz bir cilt ben nemlendirsin diye aldım ama öyle ahım şahım bi nemlendirmesi yok cildi kurutmuyor ama kapatıcılığı orta,bende ödüllü fondoten diye almıştım eğer cildin çok kuruysa altına nemlemdirici sürerek uygularsan daha iyi olacağını düşünüyorum onun haricinde eğer çok açık tenliysen benim gibi bir numarası bile koyu geliyor onuda tekrar belirteyim

Ben beyaz tenliyim baya açık ve cildim çok kuru bu fondöteni bulmuştum bende ama dediklerinize göre çokta verim alamıycam :) Nette çok kuru ciltler için falan yazıyor du çünkü nemlendirici de kullansam gün içerisinde kuruyor

canım bence bi kozmetikçiye gidip ürünün testerını falan iste yada orada uygulat cildine ve bütün bir gün cildinde dursun yani denemeden alma belki hoşuna gidecektir memnunda kalabilirsin belli olmaz sonuçta ama mutlaka yüzünde duruşuna bi bakmanı tavsiye ederim

Fırsatım olmuyor genelde internetten alışveriş yapıyorum o yüzden fikir almak istedim ama baya riskli olucak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…