Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
clinique markası genel olarak memnuniyeti yüksek bir marka değil ,memnun olmayan insan çok fazla.markanın çok reklamı var bu yüzden dikkat çekiyor.bence o kadar pahalı bir ürün alma ,daha uygun fiyatlı bir ürün ara.tek ürüne vereceğin para ile tüm setini alırsın.
Clinique nemlendiricilerini kesinlikle tavsiye etmiyorum, ben o sari olanini kullandim. Evet, cildin ilk etapta kadife gibi yumusacik oluyor, ama nemlendiginden degil. Artik o urunlerin icine ne koyuyorlarsa cildinde ince bir tabaka gibi duruyor, cilt tarafindan emilmiyor. Su degdirince eriyip gidiyor, kremi emilse su degince eriyip gitmez zaten. Insan yaniliyor o yumusakligi hissedince, cildim nemlendi, yumusacik oldu saniyorsun. Halbuki cildinin ustunde maske gibi incecik bir tabaka var, sadece o tabaka yumusak. Sivilce sorunlu ciltlere de iyi gelmiyor.
Ben aldigim kremi geri verip parami geri aldim, olmadi, hic begenmedim. Icime sine sine kullanabilecegim bir nemlendirici degil.
Ben su an Cetaphil kullaniyorum. Ilk defa kullaniyorum, 1 ay oldu. Amerika'da cok yaygin, dermatologlarin da tavsiye ettigi adi olan bir marka. Onun verdigi nemden cok memnunum. Gelecek ay Roaccutane tedavisine baslayacagim, nemlendirici olarak birtek ona guveniyorum. Clinique asla surmezdim.
nerde bulabilirim bu dediğin nemlendiriciyi fiyatı ne kadar birde yağlı ciltler için mi?