Cilt Bakımı Ürünleri clinique nemlendirici kullananlar?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

atractive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
8.450
40
0
Bursa
cildim karma-yağlı clinique nemlendirici almayı düşünüyorum bana hangi nemlendirici serisini önerirsiniz bu arada yaşım 24?

sağol canım cevabın için gerçi başka kimse cevap vermedi ama ben kararımı verdim sanırım araştırmalarım sonucunda
clinique redness solutions kızarıklık karşıtı günlük krem alıcam fiyatıda 136 tl.

clinique markası genel olarak memnuniyeti yüksek bir marka değil ,memnun olmayan insan çok fazla.markanın çok reklamı var bu yüzden dikkat çekiyor.bence o kadar pahalı bir ürün alma ,daha uygun fiyatlı bir ürün ara.tek ürüne vereceğin para ile tüm setini alırsın.

clinique markası genel olarak memnuniyeti yüksek bir marka değil ,memnun olmayan insan çok fazla.markanın çok reklamı var bu yüzden dikkat çekiyor.bence o kadar pahalı bir ürün alma ,daha uygun fiyatlı bir ürün ara.tek ürüne vereceğin para ile tüm setini alırsın.

mesela ne öneririsin marka olarak yağlı cilt için kaliteli olan karar veremiyorum bir türlü bende işte bu yorumlar yüzünden:31:

la roche posay da effaclar serisi ve bioderma da sebium serisi yağlı ciltler için çok iyi ,benim etrafımda ikisinide kullanan memnun o kadar çok arkadaşım var ki, kaliteli ürünler ama clinique kadar pahalı değiller ,ona vereceğin paraya bu firmalardan yıkama jeli ,tonik,nemlendiricini rahatlıkla alabilirsin.eczane markası olduğu için dr tarafından tercih ediliyorlar bazı arkadaşlarım dr gidip onun tavsiyesine göre bu iki firmanın ürününe başladı.dermokozmetik olduğu için dr gitmene gerek yok kendin inceleyip ürünlerinden alıp kullanabilirsin

alışveriş yaptğım bir siteden sana incelemen için ürünlerin linkini gönderiyorum.

EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi - Arama Sonular

EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi - Arama Sonular

bioderma ürünlerini bende beğeniyorum aslında her eczanede var mı ki bunları bir düşüneyim ben aklım karışdı biraz daha araştırmaya gireyim bakim bir kaliteli nemlendirici bulamadım kendime ya

bioderma ürünlerini bende beğeniyorum aslında her eczanede var mı ki bunları bir düşüneyim ben aklım karışdı biraz daha araştırmaya gireyim bakim bir kaliteli nemlendirici bulamadım kendime ya
sağol canım tavsiyelerin için;)

Clinique nemlendiricilerini kesinlikle tavsiye etmiyorum, ben o sari olanini kullandim. Evet, cildin ilk etapta kadife gibi yumusacik oluyor, ama nemlendiginden degil. Artik o urunlerin icine ne koyuyorlarsa cildinde ince bir tabaka gibi duruyor, cilt tarafindan emilmiyor. Su degdirince eriyip gidiyor, kremi emilse su degince eriyip gitmez zaten. Insan yaniliyor o yumusakligi hissedince, cildim nemlendi, yumusacik oldu saniyorsun. Halbuki cildinin ustunde maske gibi incecik bir tabaka var, sadece o tabaka yumusak. Sivilce sorunlu ciltlere de iyi gelmiyor.
Ben aldigim kremi geri verip parami geri aldim, olmadi, hic begenmedim. Icime sine sine kullanabilecegim bir nemlendirici degil.

Ben su an Cetaphil kullaniyorum. Ilk defa kullaniyorum, 1 ay oldu. Amerika'da cok yaygin, dermatologlarin da tavsiye ettigi adi olan bir marka. Onun verdigi nemden cok memnunum. Gelecek ay Roaccutane tedavisine baslayacagim, nemlendirici olarak birtek ona guveniyorum. Clinique asla surmezdim.

clinique yeşil seriyi kullandım, göz kremi, gündüz kremi, gece kremi, parlama karşıtı peelingi... vs. clinique olarak tek önerebileceğim ürünleri, tonikleri. yanılmıyorsam 3 ayrı renkte. 65 liraydı en son. o toniği dışında memnun kaldığım ürünü yok maalesef.

Clinique nemlendiricilerini kesinlikle tavsiye etmiyorum, ben o sari olanini kullandim. Evet, cildin ilk etapta kadife gibi yumusacik oluyor, ama nemlendiginden degil. Artik o urunlerin icine ne koyuyorlarsa cildinde ince bir tabaka gibi duruyor, cilt tarafindan emilmiyor. Su degdirince eriyip gidiyor, kremi emilse su degince eriyip gitmez zaten. Insan yaniliyor o yumusakligi hissedince, cildim nemlendi, yumusacik oldu saniyorsun. Halbuki cildinin ustunde maske gibi incecik bir tabaka var, sadece o tabaka yumusak. Sivilce sorunlu ciltlere de iyi gelmiyor.
Ben aldigim kremi geri verip parami geri aldim, olmadi, hic begenmedim. Icime sine sine kullanabilecegim bir nemlendirici degil.

Ben su an Cetaphil kullaniyorum. Ilk defa kullaniyorum, 1 ay oldu. Amerika'da cok yaygin, dermatologlarin da tavsiye ettigi adi olan bir marka. Onun verdigi nemden cok memnunum. Gelecek ay Roaccutane tedavisine baslayacagim, nemlendirici olarak birtek ona guveniyorum. Clinique asla surmezdim.

nerde bulabilirim bu dediğin nemlendiriciyi fiyatı ne kadar birde yağlı ciltler için mi?

nerde bulabilirim bu dediğin nemlendiriciyi fiyatı ne kadar birde yağlı ciltler için mi?

Ben yurtdisindayim. Turkiye'de nerde satilir bilemiyorum. Hatta var mi onu bile bilmiyorum. Ama kullanan Turkiye'deki arkadaslar sanirim internetten siparis veriyordu. Eczanelere sorabilirsin, eger yoksa internetten baska yolu yok gibi. Bu nemlendirici her cilde gidiyor; yagli, kuru, hassas. Hatta hem vucut hem yuz icin bu nemlendirici. Ama kremin kendisi biraz yagli, ve parlamaya sebep olabiliyor. Ama sivilceye yol acmiyor yagli ciltlerde. Buyuk boyutta geliyor, her yerine surebiliyorsun.

Back
X