Cilt Bakımı Ürünleri Clinique mi yoksa La roche posay mı ??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

goz_1388

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
50
10
Kızlar cildim karma yağlıya dönük . 2 marka arasında gidip geliyorum. Şöyle temizleyici tonik nemlendirme 3 lü güzel bir bakım almak istiyorumm Clinique nin 3 adımda bakım serisi mi yoksa la roche posay effeclar serisinden mi tercih yapsam bilemiyorum . ikisininde çok seveni var nadir kötü eleştiri duydum ama günlük bakım için karar veremedim bir türlüüüü

canım clinige asla almanı tavsiye etmem.benimde cildim yağlıdan karmaya dönük.ben önceden clinige nin yıkama jelini toniğini peelingini ve nemlendiricisini kullandım.ilk başta çok mennundum.ama aradan zaman geçtikçe jeli ve toniğini resmen cildimin ph dengesini bozdu.bir kere tonikleri berbat alkollü.peelingi hala evde duruyor.çöpe atıcam. güya günlük kullanıma uygun hafifi bir peeling diye almıştım.ama ciltte siyah nokta yapıyor.içeriğini iyi bir şekilde araştırırsan içinde siyah nokta yapmaya etken maddeleri görürsün.tabi karar senin.ben uzun zamandır bioderma kullanıyorum.sabahları h2o suyu ile temizleyip akşamları jeli ile yıkıyorum.ben sadece biodermanın nemlendiricisini beğenmedim.nemlendirici olarak la roche yağlı ve karma cilteler için olan nemlendiricisini kullanıyorum.çok güzel hafifi bir nemlendirici.komedon yapmayacak cinsten.umarım yardımcı olabilmişimdir.

kesinlikle clinique kullanmanı önermem bir beyaz önlük giyip kendini cilt uzmanı sanan satıcılarıyla sinirimi bozuyorlar zaten. En son karma ciltler için temizleme jeli, tonik ve nemlendiricisini almıştım. İnan sivilce cıkmayan cildimde sivilce cıkarttı desem yeridir. Zaten toniği resmen alkol kokuyor. Ben artık doğal ürün arayışındayım fresh line'nın nemlendiricisini aldım en son yves rocherın de temizleme jeli ve toniğini kullanıyorum şimdilik bir sorun yok ama ben de hala cildim için mükemmel ürünü bulmuş değilim ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…